Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 24
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215

Думку Карта Браво Mjet 150Cv DPF

Доброго ранку і гарного Серпня на всіх, як і назва, я хотів би погляд на мапу, на запитання.
    Я заявляю, що у мене немає mod механіка і DSG ? активний, те, що мене цікавить ? мати тільки p? pi? торкання і, звичайно, постарайтеся не пошкодити.
    Карту я вже? написано, але зараз у мене не було можливості зробити тест на ділянці, я помітив, однак, що в 3^ 4^ близько до 4000 об / хв не стіна-й?, але, як я спочатку хотів би зрозуміти, все те, що може вести до пошкодження двигуна, і якщо +/- логіка ? у правильному напрямку.
    Я дякую вам заздалегідь.

hw 0281013578 sw 1037394510
    File Allegati Файл Вкладення
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ghizmo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Авелліно
    Повідомлення
    97
    Я бачу, марно діяти на всі ці захисту про ЦИ а коли навіть запит в правильному напрямку.
    FGThec V2 Master
    Kess V2 + K-Tag Master

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Ви не допоміг...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ghizmo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Авелліно
    Повідомлення
    97
    Citazione Спочатку Написав panterargento Visualizza Messaggio
    і якщо +/- логіка ? у правильному напрямку.
    Ні, не так ?.

Пошук по форуму, є кілька прикладів, що стосуються цього типу електроніка і двигун
    Як наприклад в цій темі Погляд карту 159 - 1.9 Mjet 150cv
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 17-08-2013 до 11:47
    FGThec V2 Master
    Kess V2 + K-Tag Master

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Так, я читав тему, але мене цікавить тільки трохи подався, і, отже, moddare тільки на високих оборотах, не вимагати надто багато.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Citazione Спочатку Написав Ghizmo Visualizza Messaggio
    Ні, не так ?.

Пошук по форуму, є кілька прикладів, що стосуються цього типу електроніка і двигун
    Як наприклад в цій темі Погляд карту 159 - 1.9 Mjet 150cv
    Проте я взяв репліку з дискусії, що ви вказали, і я "намагалися" послухатися порада *tridus1985 пост #39, ось чому? я створив карту в цей режим, але, звичайно, мені треба руку, щоб спробувати виправити це, як пі? можна.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    привіт!
    То ми говоримо, що для твого наміру, тобто, щоб більше витягнути можна пройти, але є деякі inconguenze, тепер тобі список:
    - ви змінили фільтри дизель, все 4, так що не слід також змінити мапу терміни, інакше вищих запит від педалі, в той час змінені і отримаєте більше дизельного палива, ніж ви хочете насправді, або змінює тільки час і залишити обмежувачі дизель, у мене тачка обмежувачі дизель і тачка останній або останні 2 колонки в карту час inj чого break point в 100 мм3 і 80mm3 кінцевих а не її анімувати nenche занадто
    - карту лямбда-її можна встановити в меню 800mg повітря, заднім числом, від самих дизель навіть при турбо басів і може призвести нудьги в dpf
    - ви змінили карту регенерації rail
    - для дизельного палива, ви просили turbo просто +100 +150-це занадто багато,

Особисто карта не подобається, я б зробив плавний, а на все?діапазоні оборотів, але потім quasti також смак до водіння!

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Доброго дня, в попередніх іграх серії, в той час як перше, що я повинен подякувати вас за втручання (очікуючи), seguir? ваш рада, і тоді плакат? карту для вашого огляду.
    Ви справді не ? однорідна, але я люблю тільки її розтягнути, до 3300/3500 мене не цікавить (як ви сказали, смаки) і потім я не хочу, підкресливши, багато зчеплення і маховик (невдалий досвід з альфа 159 же двигун).
    Якщо звернете увагу, в карті, що місце тепер, я змінив, крім залізничних, також авансові платежі, turbo і лямбда в регенерації, чому? відкривши з титаном мені 2 драйвера (див. скрін) і вибравши той, з DPF, мені, як карт, пов'язаних з ними, і при збереженні я підтверджую, зміни на них, я хотів би знати, якщо ви порадите мені залишити їх орі.
    На карті turbo, я дав йому 110 очок, так як я просив дещо pi? педаль, пу? йти?
    На аванси впала до +1 до 4250 обертів, і +1,5 від 4500 і далі, пу? йти?

P.S. вибачте за питання, неосвічені, що означає анімувати?
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    отже, почнемо з самого початку, використовуйте драйвер без DPF, бо те, з dpf має мети матеріал, то під час регенерації ми залишимо йти, як хоче вона
    карту можна пройти, але ваш тип запиту я aimenterei turbo цілеспрямованої високих оборотів, cio? не гаразд, всі 110 точки, але agirai, щоб не змусити її вийти ніколи не під 1.35 і навіть до 4500 оборотів, що дозволить йому розтягнути
    авансові платежі до 10% дизельного палива більше, ви можете навіть не торкатися до них, і, тим не менше 4500 завжди менше, ніж раніше, бо ? вже дуже рано ці обороти.
    інший рада, за кожну карту, тільки без копіювання збільшується на суміжних щоб перестрахуватися, карти передоплати, проломи все точно так само, якщо ви вже зробили ок.
    інтерполювати це означає, що якщо значення типу 50mm3 100 100mm3 200 і вимагати 75mm3, які, можливо, не присутні в таблиці ним слід прямій між 2 точками і обчислюється тільки значення для 75mm3, що сара 150, але не завжди йде добре, то краще не анімувати, занадто відстань значення буде добре

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    дивіться, ви добре і, що більш важливо, ви погоджуєтеся, тому я поставлю на карту, як би зробив я, spiegadoti їй, тому що:

Карти педаль і обмежувачем крутного моменту - partonomappa педаль на 3000 оборотів для полегшення реакції на педаль вже 300 обертів для кращої стрільби, обмежувач крутного моменту навіть на 5% нижче, щоб не дати надто великої різниці дозування і зробити її більш лінійною, то ви ж пояснюється, що з цієї зчеплення і маховик ризики менше

Карту часів, порушені у відповідності з вимогами rail на карті rail і трохи rpima менше прирощення завжди, щоб зробити більш однорідним карту, не будучи занадто нав'язливим низькі, я змінив також карти обмежувачі до 82mm3, щоб не просто нижче 80 і, отже, не читати карту, що відноситься до 80mm3

карти передоплати - максимум 1.2 градусів, щоб переконатися, чи не курити дуже багато, навіть якщо кроком низькі, враховуючи, що у вас dpf, звичайно, egr off, як ви зробили ви

карту turbo, як ви кажете, трохи збільшив у всьому світі для поліпшення горіння іда затримати очищення dpf і збільшується у цілеспрямованій високі, щоб не стояти під 1350 і спалити краще, зробити менше диму, найкращий згоряння і самі протягну

карти rail збільшити до мета навантаження і 1500 обертів, щоб отримати ін'єкції, більш короткими і палити менше, завжди протягнути руку до dpf.

Я сподіваюся, що вам може стати в нагоді!

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •