Стр. 12 з 14 PrimaПеред ... 21011121314 ОстаннєUltima
Результати з 111 по 120 з 146

Обговорення: alfa mito 1.4 tjet 155cv

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    дійсно двигуни тягнуть за шию...
    повертають жирів і де-передбачають продуктивність і тримати температуру в патронник найкраще, що можуть для надійності?...
    ми не говоримо, потім twin-air...

vabbh? ви f? те, що ви можете? покласти їх на три крапки... ehhehehe

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    треба спробувати зняти клас або 2 і побачити, якщо вона покращує...повертаючись в карти, turbo, хтось має damos в 1.6 thp peugeot? Повинні мати med17... управління turbo мені сказали, повинна бути ідентична

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    додам, документ цікавий, ніж me7.3.1 з поясненням карт і їх експлуатації... використовуйте його з damos міфу 100cv, що я написав, перш ніж дізнатися імена карт...
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    перевіряв карту?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    ви на підставі змін Фабрі... хоча, читаючи файл, який я тільки що відправив мене прийшли якісь сумніви щодо управління лямбда...
    а тепер у мене 1.5 бар пік (що abbassero) і 1 бар при 5000 об / хв
    однак тиск, необхідне при 5000 об / хв ? 1.1 і моніторинг приводу turbo ви бачите, що намагається дістатися не могли....
    тепер я повинен спробувати карту з піку, і необхідний тиск, нижчий, щоб побачити, якщо пристрій не може виконати необхідне зусилля...
    хочу спробувати зняти на 1 градус заздалегідь оборотах вище, щоб побачити, якщо вона покращує... (я вже так машина йде фортіссімо )

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    виправити ? можливо тільки з допомогою двох обмежників, що навіть драйвера, в цей момент?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    да да... я на normal я підняв тільки тиск 0.1.... через другий обмежувач

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    вивчаючи останній файл, який я відправив, я помітив, що першу карту лямбда, не ? завжди, але тільки при температурі вихлопних газів орієнтовна модель розрахунку перевищує певний поріг... насправді smagrendola я не помітив великих змін в журнал... що ви думаєте?

поріг ? у 900 градусів...
    це ? те, що я читав на цій карті:
    LAMBTS: Overview
    =================
    By means of the зіставлення KFLBTS, лямбда-nominal shift towards rich can be performed as a function of the speed and the nmot
    cylinder fill rl.
    The enrichment is active only if the modelized exhaust temperature exceeds the applicable threshold TABGBTS.
    An increase in the exhaust emission temperature can occur for a deterioration in the ignition-терміни роботи. This can increase
    be counteracted by an enrichment of the mixture.
    In addition to this, the ignition-терміни efficiency etazwg is calculated for the basic терміни zwgru and the ignition-терміни
    ефективність etazwim for the averaged actual ignition timing.
    The difference between etazwg and etazwim gives the deterioration in the efficiency detazwbs. Depending on detazwbs, additive
    enrichment can now be performed by means of the characteristic DLBTS. The enrichment can be reduced or shut off in regions desired
    by the зіставлення KFFDLBTS (nmot, rl). The efficiency of the enrichment can be filtered by the PT1-Блок.
    Востаннє редагувалось cjack; в 13-09-2012 00:45

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    ідеально було б 850 градусів, я, ляснувши голову з цим ecu і результат завжди однаковий , пік, скільки хочу і стабільної nn не кажіть навіть. 1.0 до limitatore.penso, що є карта, яка контролює тиск стабільний, натисніть trovarla. а то я ще не бачив тих, хто привів в рух цю машину, вище 5000 оборотів.
    останнє, що я зробив ss150cv . я 185cv до 4000 оборотів, потім до обмежувача ne я втрачаю 18-20cv.
    торкніться завжди вчитися....

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Рішення на тиск ? був люб'язно представлений кілька сторінок назад...

Стр. 12 з 14 PrimaПеред ... 21011121314 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •