Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 48

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав dariuccio Visualizza Messaggio
    турбіна ? геометрія фіксований, встановлений на підшипниках, але на 500 працює з двома станами overboost 1.4 1.8 бар (якщо я правильно пам'ятаю)
    і я хотів би встановити на мою opel corsa (gi? писав вище) 70cv.
    як правило, турбіни, підключити дизель, як правило, йдуть в тиск набагато раніше, ніж для бензину? витримують тиску, більше оборотів більше? високі, я monterei інша турбіна, але це-вирішуйте самі...
    Проблема, яка без сумніву вам ? якщо перевищує тиск 1.5 бар, вам, безумовно, recovery, якщо ви шукаєте на форумі c'? один doscussione, на якому він говорить.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    привіт сандро спасибі за вашу відповідь.
    я повністю згоден з вами, але' скільки оборотів в хвилину йде тиск турбо залежить також від інших елементів ?
    це точно, що я вирішив використовувати гайки вихлопної оригінальний multijet, якщо ви бачите знак 500 ? великий, як
    у abbisso; піде під тиском, принаймні, 2500rpm! Тим, для відновлення, так я і знав уже, і я хотів знайти na рішення, щоб видалити його.
    я думаю, що ви не заперечуєте, скажіть мені, ви що там турбіна monteresti, я буду дуже радий.
    дякую за час

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    гей, хлопці, я зібрав турбіни і це правильно, що я думав.
    спочатку я встановив з крильчаткою і равликом всмоктування добре, але у мене були проблеми з крильчаткою, чому? "frizionava на стовпі
    (була проблема токарні, втулки була створена кілька десятих дуже великий), і тоді я вирішив підключити її з крильчаткою і гайкою
    всмоктування 500 і гайки вихлопної мій оригінальний клапан westgate видалена і тиску, керованої з клапаном pop off.
    результати (несподівані): натовп йде тиск вниз? у 2000rpm двигун конференц-що ? краса, а я ще не факт, na карту для
    на 3000rpm тримає вже? 1.3 бар і при 4000rpm тримає 1.6 бар.
    я дуже здивований,

хлопці, я думав, і, якщо ми montassi форсунки lancia lybra 115cv і пара тузів в кулачки riprofilati я міг би досягти 130cv?
    очевидно, що карти, зроблені з controcazzi!
    впевнений зовнішній вигляд, думки і поради
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 16-08-2013 до 18:10

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    гей, хлопці, я зібрав турбіни і це правильно, що я думав.
    спочатку я встановив з крильчаткою і равликом всмоктування добре, але у мене були проблеми з крильчаткою, чому? "frizionava на стовпі
    (була проблема токарні, втулки була створена кілька десятих дуже великий), і тоді я вирішив підключити її з крильчаткою і гайкою
    всмоктування 500 і гайки вихлопної мій оригінальний клапан westgate видалена і тиску, керованої з клапаном pop off.
    результати (несподівані): натовп йде тиск вниз? у 2000rpm двигун конференц-що ? краса, а я ще не факт, na карту для
    на 3000rpm тримає вже? 1.3 бар і при 4000rpm тримає 1.6 бар.
    я дуже здивований,
    Зробити всі ці зміни, а потім, залишивши знак розряду
    оригінальний, хоча і точена і роботу зробив погано, а я не зрозуміла
    ви видалили клапан westgate і використовував pop off для регулювання тиску?
    Не вистачало, щоб покласти в on змінено колектор з турбіною міфу 1.6 належним чином
    з поправками?
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    з якої причини ? роботу зробили погано
    якщо не покращилися на 100% гарантую вам, що ми трохи не вистачає. крім того, робота ? вдалося дуже добре
    і дуже чисто.
    клапан pop-off (який ще не у мене ? прийшла) на дизель має той же принцип, що і westgate з тією різницею, що відволікає вихлопних газів, а інший-стиснене повітря, але суть не змінюється, а турбіна перетвориться завжди сильний. турбіна 500 я купив за помилку, хто мені відправлений, і чесно кажучи, я не міг
    витратити ще 2 до 300 євро, або ті, які мають для іншої турбіни, а потім, коли я нову ще incartata.
    нарешті ? завдання, які я запропонував, і я гордий тим, що його виграв!
    але тепер ви можете сказати, що ви думаєте про affiancargli форсунки lancia lybra осі і валу.
    ми arriaviamo ви думаєте, 130 ковзанів???

Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    (клапан, pop-off (який ще не у мене ? прийшла) на дизель має той же принцип, що і westgate з тією різницею, що відволікає вихлопних газів, а інший-стиснене повітря, але суть не змінюється, а турбіна перетвориться завжди )

Може бути, у вас плутати ідеї про те, як працює клапан pop-off або ви пояснивши погано

Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    крім того,вибачте, якщо місце ще одне повідомлення, але я не читав раніше,
    я не писав турбіни перетворити? завжди, але я написав турбіна перетвориться завжди сильний
    у тому сенсі, що навіть якщо ви відкриєте клапан pop-off і завантажити тиск зовні турбіни не rallenter? його
    обертання, як це відбувається з westgate, і це повинно означати меншу відставання turbo
    Не працює ця система у тебе буде тиск балерина і турбіна піде в autodistruzzione.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    немає ідеї, я дуже ясно, я поясню:
    на бензин палити збирається відкрити в момент відпускання педалі газу і різке підвищення
    стрибком тиску з ризиком пошкодження (гідроудар), в основному, для заслінки.
    але якщо я застосовую на дизель, і таро, наприклад, в 1,5 бар досягається це тиск, вона відкриває, і тоді ви
    закриває; тепер спробуйте уявити собі цей рух кілька разів в секунду, що? результат?
    що ви робите, відкрити і закрити, постійно мене підтримує постійний тиск на значення, вирішив від мене.
    теоретично повинно працювати

крім того,вибачте, якщо місце ще одне повідомлення, але я не читав раніше,
    я не писав турбіни перетворити? завжди, але я написав турбіна перетвориться завжди сильний
    у тому сенсі, що навіть якщо ви відкриєте клапан pop-off і завантажити тиск зовні турбіни не rallenter? його
    обертання, як це відбувається з westgate, і це повинно означати меншу відставання turbo
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 16-08-2013 до 10:15

Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    немає ідеї, я дуже ясно, я поясню:
    на бензин палити збирається відкрити в момент відпускання педалі газу і різке підвищення
    стрибком тиску з ризиком пошкодження (гідроудар), в основному, для заслінки.
    але якщо я застосовую на дизель, і таро, наприклад, в 1,5 бар досягається це тиск, вона відкриває, і тоді ви
    закриває; тепер спробуйте уявити собі цей рух кілька разів в секунду, що? результат?
    що ви робите, відкрити і закрити, постійно мене підтримує постійний тиск на значення, вирішив від мене.
    теоретично повинно працювати
    ну лайно я відчуваєте себе вже досить те, що я читаю, я розумію, що ви не знаєте, як працює клапан by-pass або pop-off, що замість того, поставлено завдання, щоб спустити частина тиску, що ви йдете по створенню в трубах при відпусканні педалі dell прискорювач, то опускаючи його клапан закривається таким чином, що турбіна продовжує обертатися і направляти повітря, але не зміг пройти, тому що це і закритою, то гідроудар то страждає турбіна не клапан, як ви кажете.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    я заявляю, що я вже представив, але там повторення в будь-якому випадку.
    я визнаю, що я трохи заплутався ідей, але між дросельною заслінкою і турбіною, і я прошу вибачення за це, але факт залишається фактом, що
    принцип роботи, який я описав ? ідентичні не знаю, якщо ви помітили (ПИШУ В НАЙБІЛЬШ АБСОЛЮТНА ПОВАГА) я також вважаю, що згрішив би, - трохи самовпевнено, навіть, чому? давно я побудував pop off
    ремесло з штовхача fiat marea, як поршень ostruttore вставлений в трубку фонтан bucherellato від мене і
    п'яний на інтеркулер.
    результати:тиск було більш менш постійною єдина дратує річ ? те, що здається, ніби зламаною труби.
    сказав, що' ви ringazio в будь-якому випадку, щоб ваші прямі, і я сподіваюся, що цей обмін думками залишається, однак, конструктивною.

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •