Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 57

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    я знайшов 51827584 завжди добре, але - Siemens -
    Востаннє редагувалось sno74; 06-09-2012 в 23:20

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    я шукаю ecu б / у, але я не знаходжу нічого, хто-небудь мені може сказати, якщо ? сумісність з іншими кодами......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Моя повинна бути, continental, якщо я не помиляюся...

Сьогодні у мене не було ні хвилини часу, щоб вникати в справу.

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    завтра, якщо у вас є час, спробуйте кинути оком, якщо ти в горах нової те, що візьми мені потрібно, я дуже рекомендую його, дайте мені знати, враховуючи, що тепер я не знаходжу нічого......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    51873889 ? одну, іншу ? 51877617, перший ? siemens а другий ? continental, і вони мають однакові роз'єми.

ЯКЩО пу? йти добре, одне з двох я можу dartela, після закінчення роботи.

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    зараз контроль, але вас я знаєте, що ? дизель мій ? бензин, я думаю, що ви перевірили номер pin-код рівні, то ви знаєте, що після того, як вони встановлені, потрібно зробити вирівнювання тіла ви lampeggieranno км....

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    я перевірив, що з 51873889 ? сумісність дайте мені знати....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    я перевірив, що з 51873889 ? сумісність дайте мені знати....
    Для вирівнювання не повинно бути ніяких проблем, підключити kts, і я повинен вирішити. Мій Браво ? дизельне паливо, а блок управління, який служить тобі ? тій, що встановлюється на джерело, якщо все в порядку, інша, що я тебе пошлю, а якщо ні ? сумісний натисніть знайти інше рішення. Довготерпеливий до наступного тижня і як тільки я перевірив, що машина працює з одним з двох тобі надішлю інший без проблем.

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Для вирівнювання не повинно бути ніяких проблем, підключити kts, і я повинен вирішити. Мій Браво ? дизельне паливо, а блок управління, який служить тобі ? тій, що встановлюється на джерело, якщо все в порядку, інша, що я тебе пошлю, а якщо ні ? сумісний натисніть знайти інше рішення. Довготерпеливий до наступного тижня і як тільки я перевірив, що машина працює з одним з двох тобі надішлю інший без проблем.
    шкода, що я не розумію, ви можете мені дати 51873889 чи потрібно ще дивитися, якщо на вашому добре це, я впевнений, що йде......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    шкода, що я не розумію, ви можете мені дати 51873889 чи потрібно ще дивитися, якщо на вашому добре це, я впевнений, що йде......
    у 51873889 ? той, який був встановлений спочатку на моїй браво і, що вибухнули подушки безпеки, які, як кажуть, не ? потрібна заміна в разі вибуху. Інший, який я взяв разом з комплектом подушка безпеки має інший код, і ? continental.... і я не впевнений, що буде добре. Якщо мене працює нова я даю вам те, що тобі потрібно...

Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •