Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 17 з 17

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    21
    Привіт всім!!!!

поставив мод файл і орі моя альфа cos? там подивіться, я трохи змінив, скрізь залишаючи деякі карти, можливо, не корисно мені!!
    я опустив і адекватного rail, крутний момент турбо-загалом, тільки те, що мені потрібно, щоб отримати карту soft!

якщо я не правий, де-карту, будьте терплячі зі мною, і дайте мені люб'язно руку, щоб зрозуміти деякі речі, наприклад, як я можу бачити, як вона press. rail і бар turbo!?

я працюю тільки в 2d, з табличній я працюю над цим, але я не знаю, як читати, скільки, і як вносити зміни .

заздалегідь спасибі всім...
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    21
    Ніхто не хоче мені допомогти?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Залізничних взаємного відображення множення значення протягом 0,1 cos?коо? 13500 стає 1350bar.
    Turbo замість цього покажіть в mbar, виражений в абсолютній величині = надлишковий тиск + атмосферний тиск. Наприклад, якщо читати 2350 знаючи атмосферного (як правило, близько 980mbar) про те, що sar? 1,370 бар

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    21
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Залізничних взаємного відображення множення значення протягом 0,1 cos?коо? 13500 стає 1350bar.
    Turbo замість цього покажіть в mbar, виражений в абсолютній величині = надлишковий тиск + атмосферний тиск. Наприклад, якщо читати 2350 знаючи атмосферного (як правило, близько 980mbar) про те, що sar? 1,370 бар
    спасибі Сандро за відповідь, ви дали поглянути на мод?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    якщо у вас є діагноз підключіть її і контрольовані цілі з "ефективних"..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    21
    здрастуйте, йосип, і ти віриш, що я, слідуючи вашим порадам, я можу перевести те, що говорить мені діагноз!? я не професіонал і не так-то? браво, як і багато тут на форумі, я тільки почав розбиратися з ecm і мені потрібні поради, як його використовувати... не буде більше? просто, якщо хтось із вас, хто має pi? досвід, який ви дивитеся 2 хвилини мод, і мені переводить, що і занадто багато, і що, і невдовзі зміни в два рядки? я перевірив мапу після того, як прочитав деякі теми щодо edc 15 і, слідуючи пораді lupak! я помітив, що пішов занадто низько із змінами! якщо хтось мені пояснює, як відобразити в табличній і де ви читаєте обертів двигуна?
    або в 2D, збільшивши, наприклад, карту педаль, як я можу зрозуміти, скільки оборотів в хвилину пологів? заздалегідь спасибі хто ? готовий втратити 5 хвилин зі мною. хороші вихідні для усіх

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    14
    Ecm по осі Х завжди показує навантаження двигуна, навіть якщо в реальності? ? одна річ, я особисто вам рекомендую використовувати winols,
    дуже пі? професійне та комплексне...тоді не s? чи є спосіб, щоб прочитати осі реального ecm
    Якщо ви знаходитесь труднощі? у визначенні карти ви завжди можете подивитися адреси драйвер ecm і досліджувати їх у winols..

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •