Але не повинні споживати багато , як і тих, хто з'? той також рекомендує для професійного використання?
Кілька місяців тому я взяв на себе версія bluetoot, і вона відмінно працює під win і Android. ? стабільним і швидким з'єднанням, і діагноз так само як кабельний інтерфейс.
я, а у мене ж проблема і я можу скинути service, я можу тільки побачити, блок абс і блок управління двигуном
хлопці, нас хочуть адаптери, які роблять деякі мости на контакти або обмінюються pin-код...ви можете перевірити на веб-сайті ОРГ... (що тепер ? multiecuscan)
Здравствуйте, на борту чіпсет c'? іншої версії на додаток до архітектури трохи відрізняється (я відкритий), проте, враховуючи ціни, я купив обидві діагностики bluetooth:
- традиційний => чому? виявляється, видатні з torque android
- Vgate => для оновлення і сумісність? в цілому з ФЕС
Адаптери служать для скидання service і в цілому для підключення до ECU!.. служать для підключення на деяких моделях автомобілів ебу периферійних пристроїв (abs, рульове управління, гальма і т. д...), але для цього і існує список, добре деталізовані.
bye
на особистому прикладі:
grande punto 1.3 mjet
Service Interval Reset |INFO|ADJ| ELM C19OBDKey C19 A3
потім подають адаптер 3...
може бути, ви маєте на увазі, що в цілому, щоб стерти помилки двигуна, не потрібні перехідники...але навіть їх необхідно перевірити список транспортних засобів