я читав цю дискусію, і я запитав, яка потреба? все це, в світі двох коліс ці речі стільки часу xch? як правило, ви хочете змінити випуску, і в деяких ? необхідно від'єднати зонд або зонди xch? на приладовій панелі залишається індикатор несправності горить,багато раз обдурять з резисторів в інший раз постачальник зливу в комплекті ще емулятор,між тим, ми виходимо з передумови:
Лямбда-зонд ? необхідно знати, якщо вихлопні гази мають незгорілого палива, щоб підтримувати співвідношення суміші (кг повітря/кг палива) в межах інтервалу оптимальної ефективності каталізатора, більш відомий як "лямбда-1".
В основному тримає суміш повітря-бензин-пі? худий так, щоб добре працювати каталізатор і обмежити викиди вихлопних газів , мені здається, що це не ви ? говорив xch? якщо я не зрозумів, ви говорите про зміни в навантаженні, а не з відкритим стоком його функції пу? бути усунені в virt? програмування блоку керування, який підтримує відносини стехиометрической-й? призвели до продуктивності, що до емісії..., Від поведінки, який ви описуєте, я підозрюю, що ебу працює в якійсь "режим? безпеки", а не отримувати інформацію від лямбда-зонда автоматично використовує криву, задану так, може бути, дуже консервативний, або, можливо, використовує останній вигин добре зберігається. на даний момент мені цікаво! для чого все це, якщо не з'? намір зняти повністю каталізатор? ви можете мені висвітлити навіть x мої знання?
якщо ламається датчик в долині cat, і клієнт не хоче витрачати гроші, щоб змінити його вона не виключає і багато привітань.ось єдина утиліта? такий операції
Востаннє редагувалось giarras; 13-10-2012 в 00:58
Другий датчик контролює тільки роботу каталізатора, не бере участі у визначенні карти, якщо не тоді, коли йде в recovery.
у будь-якому випадку: open loop = cilco басейн = датчик не вважається
closed loop = замкнутий цикл = керування з зворотним зв'язком від датчика
Але тих, що на горі...
sar? також можете.... ЕКЮ gestir? навуглерожування, як якщо зонд не була зламана/передустановка:
Явно йде найкраще для більшості застосувань!
але потім 2 датчик можна відключити від карти? у мене є друг, який хотів би зняти кет, але зонд 2? як відключити?