Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 23

Перегляду "Гібрид"

garret
    Guest
    дякую за допомогу, сподіваюся, що зможу відповісти взаємністю
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    чорт забирай, що проходить час, а також час читання обох послідовних ти забив,все одно файл орі, якщо немає, будь ласка, введіть його в базу даних.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

garret
    Guest
    у мене 2 аналогічних інструментів і дорогі, я їх порівнювати, щоб побачити, якщо kessv2 ? cos? дивно, як ви кажете, досі півень ? краще і більше? швидко
    IP

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    у мене 2 аналогічних інструментів і дорогі, я їх порівнювати, щоб побачити, якщо kessv2 ? cos? дивно, як ви кажете, досі півень ? краще і більше? швидко
    що півень може бути швидше нас, думаю, бачив, що kess він його процедур трохи деталей, які, однак,' мають сенс,для інших я б не став міняти на kess навіть з 2-галлі, ніж хороші.
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    перші кілька разів я теж з лагуна-3 не працює процедура, але причина була, чому? стан був не точний, помилявся я...коли я роблю так, точно я не пі? були проблеми по таймеру :-)
    IP

garret
    Guest
    як вище згадано з carmageddon, дії, щоб не дати вимкнути запалювання ? наступний
    1 - якщо коробка передач механічна поставити на перед, якщо ? автоматична поставити в N "божевільний"
    2 - вставити карту
    3 - не торкаючись педалі, натисніть на кнопку "пуск-стоп", поки на дисплеї не з'явиться повідомлення "видалити вкладку"
    4 - коли з'явиться напис "точка 3 - " не знімати карту і продовжити читання obd2
    5 - вимкнути запалювання, вийняти карту
    річ привізна, вставлення карти картина робить вид контролю функцій і стрілки йдуть в кінці ходу, а потім повернутися у вихідне положення, перш ніж проводити процедуру, чекати, поки зникне напис " OK " на дисплеї
    IP

garret
    Guest
    у kess ? дійсно дуже просто та зручно, я визнаю це, і вважаючи, що ? китайська, працює добре, півень, китайський, ймовірно, було більше? повільно kess, європейські, чи не так ? і я вважаю, що вартість виправдовує його бездоганну роботу і швидко, щоб процедури, я заміряв, коли частина панелі прогресу як kess, що півень від 0 до 100%, процедури виключення системи і кодування форсунок, але я не розраховуються
    IP

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я бачу, що він продовжує скаржтеся на kess, що знову ж таки, мені здається дивним, бачили, що у нас даних кілька, і ми самі випробувані кілька на кілька авто, і ви завжди вели себе добре, якщо щось не працює, не робить і просто не робить 8 разів і 2 ні тепер, зокрема, я не знаю, що проблем у вас ви але я кажу, і я завжди говорив одне:

продукт клон-це завжди продукт клон, і такою залишиться", тому якщо ви вважаєте, що на 10 автомобілів ne вдасться зробити, принаймні, 7-8 і, що становить 10% від початкової можна вважати, що більш задоволені я б сказав, видно, що з 2 гроші ви можете зробити нові плр і нові marelli і не мало, тому що ми професіонали, щоб отримати їх, ми повинні були платити сторицею нове оновлення пропозиції від різних компаній,в іншому випадку, як багато зробили, навіть не професіоналів, передані інструменти офіцерів, і тоді ви побачите різницю,звичайно, вони теж massimiliano abet деякий час, але, принаймні, у вас є хто jarring голову, а потім ви знову з цими відповідями:

півник офіцера, який вам відповідає, що їх ніколи не мав схожі проблеми з ecu, що в той момент у вас труднощі в читання.

alientech говорить, що, на жаль, і блок управління, трохи складною і рекомендують читати в bdm, але, принаймні, вони намагаються дати вам допомогу і зробити якийсь тест.

і я тут не за prolungarmi в іншому випадку існує не для всіх, так що і ви, і всі ті, хто обирають шлях клонів regolatevi в conseguenzaalmeno вас, ви витратили 10%, подумайте про тих, хто витрачає 5000€, а потім не може зробити банальний ecu
    IP

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    поважаю вашу точку зору і частково поділяю, клон ? завжди такий і бачив платними, ніж оригінал, помилка є, тепер і я підкреслюю це, у мене було більше? труднощі? що вигоди, але через кілька місяців зможе? може бути, сказати інакше, принаймні, що робить тестер? riporter? мій досвід ne pi? ne менше
    вибачте, але саме мені не йде вниз,то на сьогоднішній день мені здається, що у вас був або 2 або 3 випадках працею, що це означає, що на 4 читаннях 3 не працювали?
    робите що-небудь написати punto evo новий marelli, а потім відкриває в туристичне плр і потім читайте/пишіть в послідовний і наплавлення ваш досвід.
    IP

garret
    Guest
    ок, тільки можна його зробити? і riporter? їх зворотній зв'язок, дивна річ ? що автомобілі, що не зміг прочитати не останні, а ? навіть у 2005, якщо потім з новими працює добре, краще, cos?, очевидно деякі старі протоколи не були ретельно вивчені, або пу? бути, що мій інструмент має деякі аномалії, тепер я просто повернути, як він себе веде, якщо те що не подобається, не ? моя вина, суб'єктивні смаки, як і всі речі, і ми st? я розумію, що ми побачимо, якщо з плином часу інструмент, вона поліпшить?, зараз 3 рази на 4 він не, можливо, я був невдаха, я знайшов всі ecu, що kess важко переварити, але дозвольте мені це здається щонайменше дивним
    IP

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •