Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 47

Обговорення: Як працює Elm 327 Bluetooth?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    59
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    якщо ви хочете залишити його постійно включеним, а ви не боїтеся, що батарея розрядиться, бачив мало застосування засобу ви можете зробити перемикач на позитивний інструмент.
    я думав саме в цьому
    у вас є схеми, знайти контакти позитивне бд?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Але не повинні споживати багато , як і тих, хто з'? той також рекомендує для професійного використання?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    59
    Citazione Спочатку Написав ртс Visualizza Messaggio
    Але не повинні споживати багато , як і тих, хто з'? той також рекомендує для професійного використання?
    якщо ми говоримо про групи FIAT, скажімо, що ? практично на рівних офіційний ДІАГНОЗ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Повідомлення
    54
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    я помітив, що з версією bt я не можу навіть пі? скинути service...
    Якщо хтось мав такі ж проблеми sportknight, рекомендую використовувати версію Vgate Bluetooth.
    З FES, все працює.

Привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Кілька місяців тому я взяв на себе версія bluetoot, і вона відмінно працює під win і Android. ? стабільним і швидким з'єднанням, і діагноз так само як кабельний інтерфейс.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Citazione Спочатку Написав 123alexs Visualizza Messaggio
    Якщо хтось мав такі ж проблеми sportknight, рекомендую використовувати версію Vgate Bluetooth.
    З FES, все працює.

Привіт
    я обидві версії USB і Bluetooth, а другий не можу обнулити сервіс. Для чистої curiosit?, не з'? деякі зміни, щоб зробити, те, що традиційні для його роботи, як Vgate?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    7
    я, а у мене ж проблема і я можу скинути service, я можу тільки побачити, блок абс і блок управління двигуном

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    59
    хлопці, нас хочуть адаптери, які роблять деякі мости на контакти або обмінюються pin-код...ви можете перевірити на веб-сайті ОРГ... (що тепер ? multiecuscan)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Повідомлення
    54
    Citazione Спочатку Написав giary74 Visualizza Messaggio
    я обидві версії USB і Bluetooth, а другий не можу обнулити сервіс. Для чистої curiosit?, не з'? деякі зміни, щоб зробити, те, що традиційні для його роботи, як Vgate?
    Здравствуйте, на борту чіпсет c'? іншої версії на додаток до архітектури трохи відрізняється (я відкритий), проте, враховуючи ціни, я купив обидві діагностики bluetooth:
    - традиційний => чому? виявляється, видатні з torque android
    - Vgate => для оновлення і сумісність? в цілому з ФЕС

Адаптери служать для скидання service і в цілому для підключення до ECU!.. служать для підключення на деяких моделях автомобілів ебу периферійних пристроїв (abs, рульове управління, гальма і т. д...), але для цього і існує список, добре деталізовані.

bye

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    59
    Citazione Спочатку Написав 123alexs Visualizza Messaggio
    Здравствуйте, на борту чіпсет c'? іншої версії на додаток до архітектури трохи відрізняється (я відкритий), проте, враховуючи ціни, я купив обидві діагностики bluetooth:
    - традиційний => чому? виявляється, видатні з torque android
    - Vgate => для оновлення і сумісність? в цілому з ФЕС

Адаптери служать для скидання service і в цілому для підключення до ECU!.. служать для підключення на деяких моделях автомобілів ебу периферійних пристроїв (abs, рульове управління, гальма і т. д...), але для цього і існує список, добре деталізовані.

bye
    на особистому прикладі:
    grande punto 1.3 mjet
    Service Interval Reset |INFO|ADJ| ELM C19OBDKey C19 A3
    потім подають адаптер 3...
    може бути, ви маєте на увазі, що в цілому, щоб стерти помилки двигуна, не потрібні перехідники...але навіть їх необхідно перевірити список транспортних засобів

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •