Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 23

Перегляду "Гібрид"

garret
    Guest

Exclamation Проблема час читання laguna 2.0 dci 2010

хлопці, сьогодні я намагався читати в 10 разів між півник і kezzv2 екю лагуна 3 2.0 dci 130cv 2010 монтує bosch edc16+c36
    hw 8201119647
    sw 1037512061
    є ключ запалювання і карти і кнопки start і stop, проблема ? що, коли я переходжу рамки, вставивши ключ, таймер, який через 2 хвилини вимикається quandro в авто і приїхав до 85% від читання не можу-й? далі, чому? як kessv2, що півень не від пі? живлення від obd2, ви знаєте, як я можу зробити, щоб виправити? хтось мав ту ж eseprienza? дякую
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    хлопці, сьогодні я намагався читати в 10 разів між півник і kezzv2 екю лагуна 3 2.0 dci 130cv 2010 монтує bosch edc16+c36
    hw 8201119647
    sw 1037512061
    є ключ запалювання і карти і кнопки start і stop, проблема ? що, коли я переходжу рамки, вставивши ключ, таймер, який через 2 хвилини вимикається quandro в авто і приїхав до 85% від читання не можу-й? далі, чому? як kessv2, що півень не від пі? живлення від obd2, ви знаєте, як я можу зробити, щоб виправити? хтось мав ту ж eseprienza? дякую
    спробуйте зробити міст на Relais управління двигуном і розташований в моторному відсіку в Коробці з боку водія..
    IP

garret
    Guest
    ? мабуть чи я повинен зняти якийсь ящик, щоб ми могли приїхати?
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    якщо ви використовуєте функцію " пошук " ви зможете знайти корисну інформацію :

Megane:

Щоб включити запалювання не чіпати педалі, поставити коробку передач в нейтральне положення і натисніть на клавішу "Пуск" фінч? картина не включається і не клацає rel?.
    Щоб вимкнути запалювання: розчавити в два рази кнопку Пуск і забрати картку (картки), в іншому випадку транспортний засіб не вимикається повністю.

Лагуна:

Щоб включити запалювання: на автомобілях, оснащених механічною коробкою передач, включіть першу передачу, в той час як на автомобілі з автоматичною коробкою передач встановіть важіль у положення N (Neutral). Натисніть і утримуйте клавішу "Пуск" фінч? на дисплеї не з'явиться повідомлення " вийміть карту, але НЕ знімати карти, в іншому випадку картина гасне.
    Щоб вимкнути запалювання: зняти плату (плати).
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    282
    Citazione Спочатку Написав carmageddon Visualizza Messaggio
    якщо ви використовуєте функцію " пошук " ви зможете знайти корисну інформацію :

Megane:

Щоб включити запалювання не чіпати педалі, поставити коробку передач в нейтральне положення і натисніть на клавішу "Пуск" фінч? картина не включається і не клацає rel?.
    Щоб вимкнути запалювання: розчавити в два рази кнопку Пуск і забрати картку (картки), в іншому випадку транспортний засіб не вимикається повністю.

Лагуна:

Щоб включити запалювання: на автомобілях, оснащених механічною коробкою передач, включіть першу передачу, в той час як на автомобілі з автоматичною коробкою передач встановіть важіль у положення N (Neutral). Натисніть і утримуйте клавішу "Пуск" фінч? на дисплеї не з'явиться повідомлення " вийміть карту, але НЕ знімати карти, в іншому випадку картина гасне.
    Щоб вимкнути запалювання: зняти плату (плати).
    Привіт друг Іван
    За останнє лагуна, lagunaIII, ця процедура не потрібно, можна зробити, але і інших manera.
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    я зробив з edc16 laguna 3 і я виконав це, що він говорить, kess2 і вийшло...те ж саме для sid 301/305
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    282
    Citazione Спочатку Написав carmageddon Visualizza Messaggio
    я зробив з edc16 laguna 3 і я виконав це, що він говорить, kess2 і вийшло...те ж саме для sid 301/305
    Привіт
    Я час назад, я зробив une laguna 3, і з цією процедурою, і через 2 хвилини вимкнути quandro в автоматичному режимі читання зупиняється.
    В кінці я зробив з іншими по-різному.
    IP

garret
    Guest
    дякую за допомогу, alice, завтра я намагаюся, і я дам вам знати
    IP

garret
    Guest

Читання виконується

Хлопці, я слідував вашим радам, а зокрема тих, carmageddon, спасибі за допомогу, врешті-решт, я зробив, я прочитав без проблем, бд з kessv2, що з півник європейський, останній ? pi? швидкий kessv2 часи були, відповідно, 3 хвилини 27 секунд kessv2 проти 2 хвилин і 38 півник, для інших-обидва працювали дуже добре, я докладаю файли, ліжка
    File Allegati Файл Вкладення
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    дуже добре :-)
    IP

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima