В паритет? тиску (rail), щоб надати ще паливний інжектор повинен залишатися відкритим, щоб більше часу, відповідно ecu очікує відкриття інжектора
Сприятливі
Навпаки
В нерішучості
В паритет? тиску (rail), щоб надати ще паливний інжектор повинен залишатися відкритим, щоб більше часу, відповідно ecu очікує відкриття інжектора
але кут упорскування, що відповідає?...
на скільки градусів повороту колінчастого вала необхідно мати певну кількість? дизель.
Щоб бути іп? ясно, я тебе відзначити, що якщо порівняти журнал заздалегідь, з оригінальною карті і журналів, які ви вносите на карту тільки з тиску в рампі різноманітний побачите, що значення не змінюються, зміниться? кут закінчення ін'єкції.
я вас зрозумів чудово, але до вприскування ? точно скільки градусів не вистачає колінчастого вала до вмт
і впорскування здійснюється малюк градусів перед вмт.
я міг би погодитися з вами, якщо я скажу, що ecu затримує закриття інжектора.
крім того, я хотів би зрозуміти, що ви хочете сказати з "журналу"
для "журналу" ви маєте на увазі, грубо кажучи, коли з допомогою діагностики перейти дотримуватися дані двигун тип відсотках прискорювач, кількість? дизельне паливо, впрыснутое і так далі...я прошу вибачення, якщо я не відповідні умови, і в цю годину...![]()
не з'? проблеми, дійсно, дякую за відповідь
спробуємо відповісти на інші, починається впорскування, малюк градусів перед вмт (generamente, але не завжди) і потім закінчується (особливо, коли ви хочете все або rimappi) після вмт. Збільшення часу уприскування ебу просто тримати форсунку відкритої час, що він був раніше, pi? приріст дав в спеціальну карту. Заздалегідь не було вирішено, залежно від часу уприскування.
ви праві, щоб налаштувати заздалегідь ecu враховує також тиску в магістралі високого тиску, навантаження двигуна і інші параметри вторинних тип
температура повітря і дизельного палива.
але факт залишається фактом, що для збільшення кількості? дизельне паливо, ви повинні тримати форсунки відкриті довше (паритет? тиску в магістралі rail)
і, таким чином, ecu обов'язково повинен передбачити.
і потім, що значить ", зазвичай, але не завжди" ви маєте на увазі, щоб у разі попередньої ін'єкції і після ін'єкцій?
Той факт, що ecu треба для сили передбачити запевняю вас, що не ? cos?, спробуйте, збільшується час 300us, і подивіться, наскільки вам різноманітні заздалегідь... не зміниться? взагалі.
", зазвичай, але не завжди" чому? при низьких обертах і малих швидкостях потоку дизельного палива, завдяки попередньої ін'єкції, ви зможете надати навіть після вмт, з перевагами, особливо в ****лло в rumorosit? і зниження NOx. Нас ця річ цікавить порівняно мало, але якщо ви подивитеся на деяких оригінальних картах ви помітите, що в місцях, зазначених мною у вас заздалегідь негативний - початку inezione після вмт.
Тепер повернемося в тему; якщо ви хочете поговорити про це ще можна відкрити тему і буде? ради розмістити мої думки.