ви навіть мене назад так , sibillo турбо, вилітають в той діапазон оборотів, які ви вказали , тоді, коли піднімається на 0.4 бар це sibillo зникає
і " якось мінімізувати цей sibillo залишається відчутним , тобто ви вважаєте, не торкаючись газу, тим не менш, як я вже говорив звук йде вгору і вниз, як якщо arivasse повітря в періоди турбіни.. як ніби я tocassi педаль газу, збільшуючи оберти двигуна.. так що лопатки турбо перевертають більше, а потім менше .. справа в тому, що я не дотик нічого ..
В аудіо, що я залишив у першому пості відчуває себе прекрасно, як змінити частоту звуку до мінімуму без причини ..
Може бути, ви rodando la turbo ? менше 200 км, життя і ripetto і' нова шиї чек, ~1350 євро на гарантії гаретт , я всі рахунки-фактури, а потім і всі офіційні .. я не думаю, що він дав мені турбо виправлена вдячні платити, як якщо б нова погладити
Я бачу, що ти також brera 2.4 , я хотів запитати, якщо тобі стрілка манометра робить знімки .. у мене х, як прискорення план на третьою в гору, тиск піднімається до 1.3 бар з газу до 40% і потім іде на 0.8 бар, і я відчуваю, за один клік . як якщо б я вимкнув і riaccesso двигун.., отже, втрачає всі сили, а потім продовжити .. і все це відбувається в півсекунди .. і трохи дратує, що постріл .. це може бути датчик тиску ? з dpf не напали на мене, і робив це жарт
А потім, перевищивши 3500 оборотів тиск падає від 1.5 до 1.2 і не піднімається ще .. Це прямо тут, що починає втрачати тиск повітря
Ви можете описати поведінку вашої турбіни? як і тиск в 2500 , 3000 , 3500 , 4000, 4500, 5000 про ? на випробувальний моя назад 220 л. с. і 520 нм при 2900 оборотів, а потім падає потворні разів перевищувати 3000 оборотів в хвилину, і все це з неймовірною fumosita'ж карту на spider йому дістатися до 246 к. с. клей ж пара
і потім коней їх використовують після 3500 оборотів см .. не моє, що після 3000 оборотів вона втрачає всю потужність