ймовірно, що вона в тебе була? у поєднанні bluetooth, і перевіряв в android? або з комп'ютера, чому? від комп'ютера мене навіть не запитує pin-код проблема з android
ймовірно, що вона в тебе була? у поєднанні bluetooth, і перевіряв в android? або з комп'ютера, чому? від комп'ютера мене навіть не запитує pin-код проблема з android
здравствуйте, я перший elm 327 я розетка з кабелем usb,і було б дуже добре, потім, щоб використовувати крутний момент на стільниковий, я продав usb, і я взяв blt-без зборів, використовувати однаково, на пк і так з усіма програмами з допомогою розпізнавання blt, пк, і, отже, призначення com-портів, як правило, протягом 3 днів, які я використовував, не проблема, в коробці usb була v 1.5, без зборів.v. 1.4, якщо у мене проблеми або ще тримати? в курсі.
я помітив, що з версією bt я не можу навіть пі? скинути service...
також у мене є elm327 bluetooth, а пін-код мені ? 1234
я намагався змусити його працювати з torque на android всі соуси, і я можу сказати вам, що йде чудово, крім деяких refresh даних датчиків не зовсім точні (тиск і час на прискорення)
для решти можу сказати, що йде чудово, або, принаймні, мені йшло чудово, поки prp вчора, чому? почав не давати ознак життя, не бачив ніхто, смартфони (я пробував навіть з друзями), хоча і включається класичний червоний світлодіод, після підключення до БД, що пу? бути по-вашому??
а якщо я все правильно пам'ятаю, то заплатив на 15 євро
Вибачте, хлопці, але якщо ви залишите додав завжди це пристрій Elm327 bluetooth в машині щось відбувається?
Я б не зняти і встановити кришку під кермом і зрідка дати controllatina з Torque.
Те, що я вибрав ? міні і досі отримую.
Привіт і до зустрічі!
Я utizzo то bt, і по сто разів, що я використав не втрачав з'єднання, тільки пару раз, не ? вдалося підключитися при запуску, так ? що не має значення, і я думаю, що залежить також від якості? того ж, втім, робить все якось по тб.
Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив
Я залишив введений на 3 місяці і за допомогою тільки авто ? розряджати акумулятор
Якщо автомобіль використовується щодня, принаймні, для mezzo'тепер я думаю, що немає проблем, але якщо ви користуєтеся час від часу, ви повинні його зняти...навіть для мене ? клопоту завжди демонтуйте заглушку, але я змушений це зробити, так як використання автомобіля протягом 2-3 днів на 7, і я б не відчувати незручностей з батареєю.
У будь-якому випадку на блок управління, не станеться нічого, якщо його залишити постійно включеним, проблема саме ? акумулятор...
Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив
якщо ви хочете залишити його постійно включеним, а ви не боїтеся, що батарея розрядиться, бачив мало застосування засобу ви можете зробити перемикач на позитивний інструмент.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]