Подивитись Результати Опитування: Збільшити Час впорскування

Учасники
82. Ви не можете голосувати в цьому опитуванні
  • Сприятливі

61 74.39%
  • Навпаки

4 4.88%
  • В нерішучості

17 20.73%
Стр. 11 з 17 PrimaПеред ... 910111213 ... ОстаннєUltima
Результати 101-110, 167

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Тихий форсунок від starati, щоб занадто багато тиску, збільшуючи час створює ефект, протилежний, знизьте lanpressione quini ок, тепер я xon більш, ніж на 16% більше 4000 оборотів з aft розраховується з 17, зробивши рахунок надати 95mm3 дизельного палива contabdo, що базова карта ne inietto 80 с на 15% більше, val значення більше або менше ? те,
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    але як ви розрахуєте все є?? тобі віддати мою карту змінена могли б ви сказати мені, як ви можете порахувати все, що є??

А мені було цікаво, чи буде aumentanto тиск у впускному rail, не та підвищення тиску до форсунок і, таким чином, я міг би strararli?
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    be мій ? розрахунок трохи спартанський, але має працювати, за логікою, для інжекторів ризики stararli тиск pen понад 100 бар в готелі, - заспокойся, що стосується вашої машини, я все ще новачок, не знаю, якщо мені вдасться інтерпретувати edc17
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Не стара нічого... Їздити з 1650 бар на JTD народився в 1350 році, і не ? ще підривали нічого ... Люди, яких я знаю працює з 1700 бар і інжекторів серії, єдиним недоліком пу? бути спрей змінили..
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Відчуваєте, сандро, щодо часу уприскування палива misono зрозумів, на моїй машині 147 mjet 120cv, що навіть aumentandoli якщо я не буду діяти на карті "кількість дизельного палива впорскується" я не кроком tangili, в іншому випадку, якщо moddo це mmappa щодо запитом "карта бажань", я зрозумів, що сьогодні ввечері. Господи, якщо ? помилка!
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    я час вприскування майже завжди їх можна змінити на більш низьких оборотах за те, що двигун гарячий, і по мірі того, як обороти піднімаються залишаю час
    без змін, я думаю, що всі знають, що двигун дуже в'їзду на високих обертах двигуна стіни.
    але про multijet ? набагато більш важко, чому? c'? тільки в карту
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    Citazione Спочатку Написав dariuccio Visualizza Messaggio
    я час вприскування майже завжди їх можна змінити на більш низьких оборотах за те, що двигун гарячий, і по мірі того, як обороти піднімаються залишаю час
    без змін, я думаю, що всі знають, що двигун дуже в'їзду на високих обертах двигуна стіни.
    але про multijet ? набагато більш важко, чому? c'? тільки в карту
    Пошти приклад того, що ви говорите, на mjet не я за тобою час на деяких mjet знаю, чи більш
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    вибачте, я говорив 1.3 multijet, карта "уприскування parzializzato" ? в реальності? тривалість часу уприскування ? єдине, в додаток до
    "уприскування parzializzato map 1", що має бути тиск в магістралі rail
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    вибачте, я говорив 1.3 multijet, карта "уприскування parzializzato" ? в реальності? тривалість часу уприскування ? єдине, в додаток до
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав dariuccio Visualizza Messaggio
    У будь-якому разі я не розумію, як збільшення часу уприскування призводить до збільшення заздалегідь...
    IP

Стр. 11 з 17 PrimaПеред ... 910111213 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •