але в лопатки змінною геометрією там йде вихлопних газів або повітря, що надходить від фільтра?
але в лопатки змінною геометрією там йде вихлопних газів або повітря, що надходить від фільтра?
Повітря, яке надходить з фільтра і, отже, з газів, які надходять з системи рециркуляції ог і від sfiatto двигуна, а потім із залишками масла amica chips![]()
Закривши egr кращих значно згоряння і, отже, вирішити проблему частково. Залишається проблема запуску холодного двигуна і fumosita повний газ.
Я повинен додати також, що кількість залишкових продуктів згоряння також залежить від якості dell олії.
У мене було кілька джерел, де predevo масло і різницю помічали і як. Від таверни моєму селі, взяв масло поганої якості, оскільки вони змінювалися щотижня, і, незважаючи на filtrandolo добре, він відчував себе незабаром падіння потужності і збільшення fumosita. Горіла погано, дуже темний колір.
Груша кондитерських міста, отримав масло практично новий, враховуючи, що за якість продукції ми були тільки два кола crostole, а потім мінялися. І profumava кекси з розряду, що було диво.
Я також підтверджую, що двигун краще для цього заняття є JTD 100 і 105л.с. І справді пішла краще, маслом, олії. Другий вибір буде TDI PD в WV. Система насос-форсункою тиск досягає дуже високою (до 2000bar), які перетравлюють все.
Система ultimativo, що 100% надійності і ,як вже згадувалося, обладнаний пластинчастий теплообмінник для нагрівання олії перед надходженням в спеціальний фільтр, або можна знайти фільтри або нападу для охолодження/нагріву палива. Таке я бачив на Passat 4motion.
Щоб повністю уникнути недоліків, я встановив другий бак десять літрів для дизельного палива. Так я вирішив проблему вильоту навіть у більш холодні зими. Автомобіль заводився дизель і при нагрівання до робочої температури, з перемикачем azionavo електромагнітні клапани, що зв'язують основний танк повний олії.
Я використовував ці клапани: http://www.jaksa.si/3-way-direct-act...id-valves.html
Бак я зробив з нержавіючої сталі і встановлений під капот, враховуючи, що в гольф тут можна було танцювати навколо двигуна. Я в даний час для досягнення ємності з скловолокна налаштувати, бо щільно прилягають замість запасного колеса.
потім ви говорите, що на common rail (jtd 115cv форсунок слід зробити благословити, так як турбіна?
sar? що, я помиляюся, але по-моєму турбіна не буде порушена, чому? якщо, як ви говорите, навіть каталізатор рано чи пізно ви остаточно ottura
Ні, jtd 115 повинні йти також добре, що і майже той же двигун. Важливо і завжди забезпечити хороше згоряння і змішувати масло поступово і подивитися, як він себе веде. Починається з 20-30% олії, і ви відразу ж ідея. Крім того, ви завжди можете адаптувати програму ебу, закривши egr, підвищення тиску турбіни , зниження misciela (fumosita) і підвищення непомітно пара.
Каталізатор перестає виконувати свої функції відразу після того, як побачили пару літрів олії.Залишки згорання , за умови, тонкі, осідають на поверхні, inabilitando дію рідкісних металів.
Розчарування-найбільший, який я зустрів, був Vivaro DCI 115 мого батька, що metendo 10 літрів олії на повний бак не ходив ще, хочеться, щоб дорога як lumacha. Сара просто за якусь датчик після каталізатора..... або boooo. Тільки після 10 поставки повністю і чистити, і повернулася до нормального життя. Так що... сучасні автомобілі не йдуть.
Думки на біодизель.
Por будучи паливо superiorissima якість? для наших дизель має проблеми, все його. І сталося, що 5%, що повинно змішуватися в дизельному паливі для європейської директиви, зробив перерву у пару двигунів. Офіційне пояснення було те, що вони створені мікроорганізмів в паливі і його зіпсували. Але з досліджень, які я зробив, я майже впевнений, що вони мають неправильний рецепт. У процесі підготовки виробництва біодизельного палива, що використовується в якості каталізатора в хімічній КО, що ви повинні зняти в кінці реакції. І тут, перешкод, як правило. Якщо каталізатор не добре промивається від біодизеля і сприйнятливі до хімічної реакції з aqua, яка конденсується з повітря, і форму з біодизель видів мила, які, очевидно, не горить і йде блокування двигуна. Тому з цієї точки зору я відчуваю себе більш безпечним, олія рослинна сировина, що зі біодизеля.
Очевидно, що навіть самі економіці з маслом. Біодизельне паливо коштує як дизель, або і дорогі produrselo самостійно.