привіт, який емулятор використовували?
не пам'ятаю марку, я повинен також перевірити, тому що я хочу взяти кого-то для супроводу
в тиждень приходить piasini, cos? ми взяли на себе зобов'язання, щур, я знайшов власника ? згоден, експериментів. подивимося, чи зможемо ми її, ми колись ще xch? я бачив навколо, що всі ми перебуваємо у відкритому морі.
з чого ти взяв piasini? я просто хотів зробити якийсь тест? спочатку я хотів би побачити, якщо я вважаю ecu ескорт..
не зовсім все...я повторюю, що у мене зроблені два, mazda 5 і mazda 6, працюють всі і великі
я визнаю, що якщо ви заплатили за файли я не хочу, щоб опублікувати їх і зробити доступними для всіх,занадто багато людей ? приїхала в 50messaggi, а потім не бере участь більше? як і раніше,на форумі, для? якщо вам потрібна допомога.
якщо вам потрібен файл дослідження в лічку, я можу навіть дати, з мого боку, говорить, що рука миє іншу.
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]