Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 50

Обговорення: ecu denso fap

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    дуже добре,що ви знаєте, були зроблені з ******* або що?
    я думаю, рішення є, але, безумовно, повинен бути зроблений вручну, вони говорять про mazda: ?BOSCH EDC16C34 - SWITCH SOLUTION ?DENSO - COMBINATED SOLUTION

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    дуже добре,що ви знаєте, були зроблені з ******* або що?
    вибачте, я не бачив ваших повтор...сон були зроблені в ручну, я думаю, принаймні, cos? сказав мені, хто їх зробив.
    аналізуючи файли, я побачив, що внесені зміни є однаковими для обох, але повністю змінити адреси

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    я зробив defappare один mazda5 2.0 d 143cv і mazda6 від 140cv завжди 2.0 d
    очевидно, що файл не, я зробив їх я,я купив її дуже давно, ще до народження цього форуму
    перед завантаженням sw змінено, необхідно очистити ****llo попелу, і скинути масло
    щоб автомобілі не дають, не проблема, mazda5 вже пройшла-й? 2000 км, mazda6 не s?
    я перепризначений subaru impreza 150Cv td Ecu denso dt просто будьте обережні all' ін'єкції в іншому випадку Індикатор Fap Горить 2 ночі в інтернеті, щоб вивчити систему denso і таємниця вирішена, rullata 177cv і 400Nm

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав mavaila1972 Visualizza Messaggio
    я перепризначений subaru impreza 150Cv td Ecu denso dt просто будьте обережні all' ін'єкції в іншому випадку Індикатор Fap Горить 2 ночі в інтернеті, щоб вивчити систему denso і таємниця вирішена, rullata 177cv і 400Nm
    тут ви говорили, виключення fap на denso не виходить на карту.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    тут ви говорили, виключення fap на denso не виходить на карту.
    Було просто сказати, що, навіть якщо важіль fap ви підганяє коней і Нм, вже вибачте

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    привіт, який емулятор використовували?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    41
    не пам'ятаю марку, я повинен також перевірити, тому що я хочу взяти кого-то для супроводу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    в тиждень приходить piasini, cos? ми взяли на себе зобов'язання, щур, я знайшов власника ? згоден, експериментів. подивимося, чи зможемо ми її, ми колись ще xch? я бачив навколо, що всі ми перебуваємо у відкритому морі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    з чого ти взяв piasini? я просто хотів зробити якийсь тест? спочатку я хотів би побачити, якщо я вважаю ecu ескорт..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    в тиждень приходить piasini, cos? ми взяли на себе зобов'язання, щур, я знайшов власника ? згоден, експериментів. подивимося, чи зможемо ми її, ми колись ще xch? я бачив навколо, що всі ми перебуваємо у відкритому морі.
    не зовсім все...я повторюю, що у мене зроблені два, mazda 5 і mazda 6, працюють всі і великі
    я визнаю, що якщо ви заплатили за файли я не хочу, щоб опублікувати їх і зробити доступними для всіх,занадто багато людей ? приїхала в 50messaggi, а потім не бере участь більше? як і раніше,на форумі, для? якщо вам потрібна допомога.
    якщо вам потрібен файл дослідження в лічку, я можу навіть дати, з мого боку, говорить, що рука миє іншу.
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •