я китайські програмісти не acquister? pi?, якість? ? по-справжньому погане, щоб все або майже все, див. мій півень, v53, що я зробив, і повернутися в повному обсязі і зараз працює, від бога, для решти єдиний клон, який ніколи мене не зрадив ? у autocom першої серії, що дав мені msport, і що досі він завжди робив свою роботу egragiamente
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 09-07-2013 до 21:29
я використовую цейimages.jpegнапруга регулюється від 3 до 15в 25А постійні 30А пік. Купив на baya від радіоаматора до 50 євро. Я також використовувати його для BDM.
В кінці вони всі китайські, але, незважаючи на них, вони перший і другий варіант!! Я використовував стабілізований взяв на baya, продавець російська з гарантії & co... відмінний продукт, функціональний, зручний і точний, і, як раніше я висловив припущення на самому початку, з хороший клей на дні "made in PRC"
? апарат, який я настійно рекомендую всім, хто хоче спробувати chiptuning. ? як почати, поклавши руки на двигун, маючи весь набір ключів, англійських, але немає динамометричного ключа!
M999
я поставлю батарею паралельно, і у мене ніколи не було проблем з раптового падіння напруги,
В одного, як це. Зміна бренду, і деякі дрібні зокрема, але в основному ? це http://www.ebay.it/itm/Alimentatore-...ffb47db&_uhb=1
M999
відмінний блок живлення, я б сказав, дякую за посилання, використовуйте його тільки для відображення у школі чи навіть писати obd2?
Я думаю, йде добре тільки для відображення в школі. 5А, небагато, мало, щоб використовувати його як "буфер" при запису в послідовний.