Вибачте, якщо я відкрив ще один подібний пост. я навіть це.
Ви думаєте, карти педаль вимагають пари або IQ?
Вибачте, якщо я відкрив ще один подібний пост. я навіть це.
Ви думаєте, карти педаль вимагають пари або IQ?
Я хотів би почати робити приклади. Навантаження зображення cos? всі можуть бачити.
Я зазвичай почала з обмежувачем крутного моменту ( або обмежувачі в даному випадку), а потім я решту, як я зробив обмежувач.
Що скажете? ? факт, правильно?
Збільшення max майже на 20%
Uploaded with ImageShack.us
Я думаю, що ви партія занадто рано під тисячу, і не буде вам нічого,
і в будь-якому випадку-це обмежувач, який потім можна було modare також про іп? високі..
Може бути, з'? якесь непорозуміння.
Відразу після зупинки, ми маємо значення крутного моменту при 4500rpm, йти вперед, туди, де я залишив кривий орі, що значення крутного моменту на 900rpm і 300rpm. Мод починається на 1200rpm з 5% - й? щоб дістатися до майже 20% зростання до кінця
Мені подобається ця довідка, хлопці, я намагаюся, на мій swift mjd+...
Я не можу? змусити її йти на високих обертах...нижче від 2000 до 4000 йде досить добре, з fumosit? прийнятним (не ? безумовно, хороша карта, я новачок), у верхній? стіни.
З приводу карти педаль, що ecm викликає, однак, обмежувачі крутного моменту? Робить їх правильно інтерпретувати?
Але подивитися, що і 1,3 Дизель а не бензин..
однак на panda 1,3 або зробив до 4500giri тягне відмінно, потім стіни, вона теж..
На Турбо Дизель, ви повинні скористатися моментом, не обертів двигуна...
може бути, пошті Файл, який хто-то "браво" ви зможете? безумовно, допомогти, якщо проблема в карті..
Звичайно, П'ять, я знаю,? стіни в 4000, а не 4500..З модулем, який займався тільки prex тягнули пі?... Але те, що спорт показав як досягнення, так? дуже різні, між 75 і 90?
Карти лямбда-які вони?