і версії трьох світлодіодів,при підключенні до пк розпізнається, але програма не відкривається ,бо не знаю, що робити
і версії трьох світлодіодів,при підключенні до пк розпізнається, але програма не відкривається ,бо не знаю, що робити
Привіт black задоволення zaga1 а робите що-небудь, візьми папку fgtech і перемістити в c, а потім з'єднує galletto 2 на pc і як раз просить встановити драйвери (тому що без цього не riconoscer? ніколи комп'ютер) встановіть їх в папку, де раніше ви вставили папку fgtech в fgtech new driver і потім встановлені на пк ви riconoscer? півник 2, потім відкрийте програму через виконуваний файл eobd2.exe і подивитися, якщо частина програмного забезпечення.Якщо не починається завантаження, навіть шукаючи його на ****** usb fix, і ви знайдете додаток ftrdwrite.exe натисніть galletto2 пов'язаних write тебе відкривається? екран write complete натисніть кнопку ок, а потім від'єднайте та знову приєднайте нічого, залишаючи все, що пов'язано відкрийте програмне забезпечення eobd2.exe і подивитися, якщо він працює і, сподіваюся, хороший.Якщо не спрацює, то давайте інший тест, ок? Дайте мені знати ; -) ......