Стр. 11 з 14 PrimaПеред ... 910111213 ... ОстаннєUltima
Результати від 101 до 110 по 146

Обговорення: alfa mito 1.4 tjet 155cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Citazione Спочатку Написав cjack Visualizza Messaggio
    я ? прийшла в голову одна річ... пу? бути, що привід турбо не може тримати високий тиск, тому що трубка, яка підключається до перепускний ? занадто довге, де повітря стискає його всередині нього, не чинячи опору...

ps: я був замінений, тому що він ламався... не знаю, якщо ? те, орі...
    тиск ? фізіологічні, що провали на високих обертах двигуна якщо підключити турбо мало: ви досягнете максимальної межі витрат для його boccaggio, тобто умова sonicit? в цей момент. не будучи в змозі пі? потім збільшити дальність, він поступово знижує тиск ;-)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    так так...це я знаю... (вивчення техніки), але я basavo на те, що інші роблять поворот до більш високим тиском....
    а я відповідаю, тільки не по центру труби... змінюється все 3 карти управління, я думаю, що привід немедлено ще перепускного клапана для досягнення тиску...

pero, по-моєму ? більш правильно підняти ці карти (я говорю тільки три карти, що фабрі знизив)...
    другий,той, що в середині два, показує карту, характеристика компресора (осі: обсяг, співвідношення тисків, значення в карту:ккд).
    підвищення ефективності, ймовірно, екю сили більше wastgate тримати тиск...використовуйте ефективності, як обмежувач, щоб знати, скільки може збільшити тиск, не вдаючись в насосних або блокування
    один з двох інших повинна бути карта ккд турбіни.... третій я не знаю:-) :-)
    хто damos нам допоможе!
    Востаннє редагувалось cjack; в 07-09-2012 01:09

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    http://www.not2fast*****/turbo/maps/I...ubaru_EA82.jpg

Subaru IHI

Звіти тиск-2 бар, т. е. 1 бар наддуву, так ? gi? під 74% ккд ;-) не кажучи вже про 1.5

Ясно, що першого удару, що дозволяє при прискоренні тому пі? враження дуже наддуву, але після 15-30 хвилин використання було б цікаво побачити, скільки резюме залишаються. на цьому двигуні 1.2 бару в піке, безумовно, підходить, і отримати його прямо зараз так, щоб farglieli тримати навіть на великих обертах, не ? погано...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    74 ефективність компресора ? дуже... ? практично максимально досяжна компресор-це, як правило,...а при збільшенні обертів зростає витрата, то ви, ймовірно, щоб знизити прибутковість або вийти обертів

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Citazione Спочатку Написав cjack Visualizza Messaggio
    74 ефективність компресора ? дуже... ? практично максимально досяжна компресор-це, як правило,...а при збільшенні обертів зростає витрата, то ви, ймовірно, щоб знизити прибутковість або вийти обертів
    ??
    міркує в 3D, c'? також відношення тисків

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    Citazione Спочатку Написав MaTech Visualizza Messaggio
    ??
    міркує в 3D, c'? також відношення тисків
    ви... я не розумію, де? проблема...

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    хлопці, з приводу управління, досягнення у вас миха зауважив, що якщо ви даєте тільки 1 ступінь, pi? при повному навантаженні машина стіни?
    у stechio 12,5 приблизно...
    та f? тільки в 5?руху... інших передач до четвертого перевищує 6600 оборотів...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    додати заздалегідь за 4500-5000 не ? рекомендується... зіпсується в дотик... ви бачите, що чим більше двигун ? sottosforzo і більше страждає...

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    точне.... ? тільки те, що я намагався зрозуміти, на цих двигунах є p? деталі і знайти межа для калібрування...
    у цьому випадку ? чи краще залишити їх золота, або, можливо, де-прогнозувати на основі того, що ви хочете отримати..

НОВАЧОК L'avatar di gorimotors
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    SanMarino (RSM) і Pesaro (PU)
    Повідомлення
    44
    До речі про версіях-й? потужні, типу ВОНИ c'? pi? заздалегідь на низьких оборотах, але на високих йде спад майже в 4-5?!

Стр. 11 з 14 PrimaПеред ... 910111213 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •