так так...це я знаю... (вивчення техніки), але я basavo на те, що інші роблять поворот до більш високим тиском....
а я відповідаю, тільки не по центру труби... змінюється все 3 карти управління, я думаю, що привід немедлено ще перепускного клапана для досягнення тиску...
pero, по-моєму ? більш правильно підняти ці карти (я говорю тільки три карти, що фабрі знизив)...
другий,той, що в середині два, показує карту, характеристика компресора (осі: обсяг, співвідношення тисків, значення в карту:ккд).
підвищення ефективності, ймовірно, екю сили більше wastgate тримати тиск...використовуйте ефективності, як обмежувач, щоб знати, скільки може збільшити тиск, не вдаючись в насосних або блокування
один з двох інших повинна бути карта ккд турбіни.... третій я не знаю:-) :-)
хто damos нам допоможе!
Востаннє редагувалось cjack; в 07-09-2012 01:09
http://www.not2fast*****/turbo/maps/I...ubaru_EA82.jpg
Subaru IHI
Звіти тиск-2 бар, т. е. 1 бар наддуву, так ? gi? під 74% ккд ;-) не кажучи вже про 1.5
Ясно, що першого удару, що дозволяє при прискоренні тому пі? враження дуже наддуву, але після 15-30 хвилин використання було б цікаво побачити, скільки резюме залишаються. на цьому двигуні 1.2 бару в піке, безумовно, підходить, і отримати його прямо зараз так, щоб farglieli тримати навіть на великих обертах, не ? погано...
74 ефективність компресора ? дуже... ? практично максимально досяжна компресор-це, як правило,...а при збільшенні обертів зростає витрата, то ви, ймовірно, щоб знизити прибутковість або вийти обертів
хлопці, з приводу управління, досягнення у вас миха зауважив, що якщо ви даєте тільки 1 ступінь, pi? при повному навантаженні машина стіни?
у stechio 12,5 приблизно...
та f? тільки в 5?руху... інших передач до четвертого перевищує 6600 оборотів...
додати заздалегідь за 4500-5000 не ? рекомендується... зіпсується в дотик... ви бачите, що чим більше двигун ? sottosforzo і більше страждає...
точне.... ? тільки те, що я намагався зрозуміти, на цих двигунах є p? деталі і знайти межа для калібрування...
у цьому випадку ? чи краще залишити їх золота, або, можливо, де-прогнозувати на основі того, що ви хочете отримати..
До речі про версіях-й? потужні, типу ВОНИ c'? pi? заздалегідь на низьких оборотах, але на високих йде спад майже в 4-5?!