хлопці, те, що я повинен робити?
мені здається, що ви не можете зрозуміти всі питання сед...........в edc 15, просто принесіть все на макс значення карти, що ecm називається етап iniezzione ? встановлено, 12740, отже, приводить все у 12740...........
Gizmo, ви повинні відкрити карту, оригінал, після чого перейти на пункт egr duty cicle або фази вприскування в залежності від того, як називається в голос, свою карту і порт в таблиці значення максимального значення, що читати одразу ж, перш ніж змінити, як це пояснити, якщо максимальне значення ? 12740 ви повинні принести всі ящики на 12740 якщо utikizzi ecm titanium просто вибрати всі в правому верхньому куті, де є команди, де ce відсоток, який ви можете вибрати, і ін ще більше? у правом єс колоритна фігура зеленого, червоного клацання після того як ви вибрали всі поля та введіть значення 12740 натисніть enter, і ви побачите, що всі записи призведе до значення, вибраного вами, і якщо потім відкрити графік, ви почуєте, що ви creer? після редагування поля, що червона лінія простоїть прямо вся*скільки рівних від початку і до кінця, ніж у орі, що я пропоную бачити різницю між орі і мод...............ок?? Дозвольте мені знати,
спасибі zaga1 маяк, як ви кажете, і ми бачимо, що відбувається
хлопці, завантажується файл, який в теорії має egr виключена, і я не бачу суттєвих відмінностей на мій погляд немає... зараз або egr працює або я не відчуваю нічого.... я забув принести діагностику з мене, щоб дати йому спробувати egr і побачити, що я говорив...я буду найближчим часом
Б? на що сподівалися почути?
я сподівався, що його трохи більше готовий під.... перо від недосвідченого, що я повинен помічати?