Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 57

Обговорення: ідентифікація ебу

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    трапані (сицилія)
    Повідомлення
    46
    ви msport дуже ясно.я adopernado півник 2.але для того, щоб привести файл в початковий стан займає програма підходить ?тому що я з програма galletto я можу тільки приймати дані прочитати і перепрограмувати його.але я нічого не бачу, і що? всередині.

так що навіть якщо я беру файл на базу даних орі не можу змусити його працювати, чому? я повинен адаптуватися до неї, вірно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я б сказав, щоб завантажити файл з півник ебу автомобіля, а потім їх було те, що потрібно тобі.

Визначає потрібний драйвер на півня, quidni за ecu id, і якщо вас визнає це ви можете зробити читання та збережіть файл на вашому пк, а потім повернути його на форум.

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Citazione Спочатку Написав davide2000 Visualizza Messaggio
    ви msport дуже ясно.я adopernado півник 2.але для того, щоб привести файл в початковий стан займає програма підходить ?тому що я з програма galletto я можу тільки приймати дані прочитати і перепрограмувати його.але я нічого не бачу, і що? всередині.

так що навіть якщо я беру файл на базу даних орі не можу змусити його працювати, чому? я повинен адаптуватися до неї, вірно?
    Або просто, що ви можете прочитати файл карти і відкрити з допомогою ecm titanium, щоб побачити точний код

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Поштовий файл, який ви читали, ви повинні відновити ваш файл, чому? бмв за ті ж hw і sw можуть мати cks різні ось і все

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    Поштовий файл, який ви читали, ви повинні відновити ваш файл, чому? бмв за ті ж hw і sw можуть мати cks різні ось і все
    Так, але що ? також вірно, що checsum після зміни файлу, зміни завжди в будь-яке авто, не тільки bmw pebso, що це нормально, що я знаю

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Я не висловив належним чином, якщо ви завантажуєте файл, орі взяв інший ебу, навіть маючи той же hw і soft, але cks інакше процесор не quadrera справа, так що ніколи не знайде? l принциповість файлу і не буде? згода запуску, так що якщо отримати файл ori перебудувати змінені зони у вашому файлі ,надіюся бути вам корисний

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Я не висловив належним чином, якщо ви завантажуєте файл, орі взяв інший ебу, навіть маючи той же hw і soft, але cks інакше процесор не quadrera справа, так що ніколи не знайде? l принциповість файлу і не буде? згода запуску, так що якщо отримати файл ori перебудувати змінені зони у вашому файлі ,надіюся бути вам корисний
    це практично те, що я написав на попередній сторінці, але я знаю, що він не зрозумів.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Потім ви говорите йому, радячи, як я зрозумів, взяти в орі то скачав відкрити його і змінити значення на мод-файли, що відбуваються в автомобілі походження cos? не мати рогне з контрольною сумою і без corrergelo чи я помиляюся? А що, якщо ? cos? може, а робити це і працювати так само, за допомогою цього методу ;-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    трапані (сицилія)
    Повідомлення
    46
    щоб відкрити файл за допомогою якоїсь програми?

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Citazione Спочатку Написав davide2000 Visualizza Messaggio
    щоб відкрити файл за допомогою якоїсь програми?
    Якщо відкрити в орі тема з ecm titanium і відразу після навантаження ваш файл mod ви можете переносити параметри та налаштування від орі, що і без будь-яких проблем

Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •