Я міг би посперечатися, але я не... я не люблю суперечки.
Мені шкода тільки бути забанені без порушили правила ні в одній з його частин, але тільки проти так зробити.
Відключені, так же, мій аккаунт.
З повагою
Я міг би посперечатися, але я не... я не люблю суперечки.
Мені шкода тільки бути забанені без порушили правила ні в одній з його частин, але тільки проти так зробити.
Відключені, так же, мій аккаунт.
З повагою
я написав чітко, то, з нашої точки зору,я також написав, що якщо ти щось сказати, я був готовий слухати вас без проблем, як я зробив і з іншими, давши зрозуміти, те, що сталося, але ти не тільки не існує, ви хотіли обчислити, але ти волів написати тут, в аудиторії,у будь-якому випадку ви впевнені, що хочете бути забанений назавжди?
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Мій не ? можете snobbare, просто я не хочу, щоб суперечки.
З мого боку c'? мало прояснити, чому? я ясно ваша позиція, як я думаю ? світла моя. Всі цюй?.
Підтверджую, як вище написано, дякую.
З повагою
Не та, щоб зробити аргумент, що вам відповідаю, але і щоб зрозуміти, що якщо ви говорите, що знаєте, як зробити одне, а потім не викласти це не йде з тим, що це дух форуму
що це протилежно ваша поведінка, що сенс сказати, я знаю, що робити, але не рушник, кажу,
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
Привіт.
На EDC15 dell групи WV ви можете вибрати, якщо ебу вимірює потік повітря з MAF, а то він обчислює за допомогою MAP (тиску турбіни).
У файлі прикладу, ви робите зміни значення switch 71C30 (і 51C30) від 0 до 101 hex (257 dec).
Але потім, якщо ви хочете надати більш-ду-60 мг дизельного палива за цикл, ви повинні підняти обмежувач дизель MAP адреси 4E32C 6E32C . Це можна зробити безпосередньо в 2D, тому що і в таблиці одне значення.
Сподіваюся, що комусь допоміг.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 23-07-2013 до 20:17
Привіт..
Карту, яку ви вказали, не ? карта скидання, але карта, яка стає активною з моменту застосовується зміна біта, що у вас вище.
Якщо встаєш тільки значення, не потрібно нічого.. машина fumer? під accelerezione, як паровоз вугілля, ви повинні переробити карту з 16x10 = 16x13 cos? мати повну карту, як maf, і перерахувати в залежності від prex turbo, скільки повітря виходить і з співвідношенням стехиометрической такий в коридорі, але її курити, дати потрібну кількість? дизель...
Ці mod робляться, як правило, після зміни глибока двигуна, де це призведе maf на переповнення.. сенна? на мій погляд ? мод, який, якщо не має прибутку..
Єдине, що можна сказати, що cos? це дозволяє уникнути заміни maf, якщо ви deteriorasse.... але, враховуючи низькі ціни, які ви знайдете в інтернеті, я х мод, класична давайте всі com'?....
Глянувши на карти, які або згадано:
Карту суміші (innezione parcializzato в ECM), тобто для обох режимів роботи. Дві карти на питання, що складаються виключно з одного значення, а саме : 60mg. Дивитися в 2d, плоска лінія.
Я намагався кататися на passat протягом одного місяця в режимі MAP, і згоден, що немає ніякої чудовою "реванш", за винятком економії новий MAF....
В теорії повинен краще реагувати, тому що maf знаходиться на початку труби повітря і є деяка затримка реакції в процесі регулювання..... і MAP знаходиться недалеко від розподільника повітря і подають дані ще в temp справжнім. Але на практиці regiscie гірше, тому що всі таблиці в програмі ебу і параметри регуляторів PID розраховані, щоб компенсувати затримки MAF. Результат і в тому, що автомобіль в режимі MAP sfumazza трохи в розгоні.
Тільки сьогодні я врятував MAF.Рідко і потрібно купити новий.
Проблема була в повітряний фільтр бруду.... Але мені здається, що було брудно, якийсь металевий порошок - водія. Що чіпляючись до поверхні датчика попередження його в разі короткого замикання. MAF не що інше, дроту, тому немає причин поломки. Навіть те небагато, електроніки над датчиком, не має підстав тріски, за винятком, якщо і шкіри, або від основи один від одного aqua, що виходить, коли ви миєте двигун.
Щоб зробити висновок. Я поміняв повітряний фільтр, промивають MAF у ультразвуковий очищувач з розчином aqua кран і знежирювач для кухні.... після risaquato і віджату , поставити в духовку на 70 градусів протягом півгодини і валу. (я прибрав кришку, де віск, ланцюги і сушать і riacollato). Машина йде як нова. А господар думав, що це його вина, FAP.... Я пощадив розрив zminuzzarlo і очищення вихлопних труб.
Для подальшого уточнення:
Кількість повітря вимірюється з MAF або розраховується з допомогою MAP (тиск) х щільність повітря (Ftemp) x об'єм двигуна .
Два різні шляхи, щоб прибути у той же результат - точки робочого в такій суміші.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 23-07-2013 до 20:20
і так, хлопці..що ви е???? ви moddano дві карти, названі, як каже християнин чи що??
там я зрозумів, дуже...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
коли за комутатор ви, що заблокувати карту MAF і включений в карту МАП. І видалення DTC можна видалити і фізично датчик витрати повітря і очистити його у pd 130/150/163, що в той момент ти будеш служити? тільки для з'єднання алюмінієвої труби до коробки фільтра.
Карта MAP в 130/150/163 вам потрібно відновити її з 16x12 двовимірний 16x13, як основа х початку можна скопіювати на карту 130cv ibiza FR, включаючи точки зупину, то з drive 823-966 (або навпаки йду в пам'яті), в основному, від початку і до кінця, а потім робіть moddarla, як ви хочете..... Вісь Y=об / хв Вісь X=prex turbo Z=mg дизель..
спробує?...дякую за інформацію...![]()
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...