Ок, ідеальне існує, то автоматична система, як програмне забезпечення?
Ок, ідеальне існує, то автоматична система, як програмне забезпечення?
Програмне забезпечення типу ecusafe carsoftware voltaloader вони роблять тільки те, що якщо ви більше не? професіонал, щоб бути на 100% впевнений, що вручну ? рекомендується розгляду sapenso для кожного типу ecu gl iindirizzi від дотику з допомогою графіка в 2d або з допомогою значень
Спасибі zaga1 але я новачок і графіка в 2d не можу добре читати ще
Вибачте, msport, але я був неправий, писати в оману раз пу? трапитися ;-)
В принципі, відкривши пункт egr duty cicle або фази уприскування, наприклад, перш ніж відкрити діаграму, не змінити нічого, і ви побачите червону лінію, яка має did****lli в залежності від того, як файл орі ? inpostato але після зміни значення всіх 12740 спробуйте переглянути діаграму і ви побачите, що їх ea червоної sar? прямо до кінця і почати, можливо, зрозуміти, що відбувається vokta закритий egr на 2d-карті, і кажу тобі, щоб дати тобі підказку, враховуючи, що я ще не можу розміщувати нічого, щоб змусити вас побачити різницю між орі і egr закритий в 2d спробуйте і дайте мені знати, що, як відомо, різниця, змінивши значення в таблиці ;-)
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 19-07-2013 до 20:21
Дякую! !!!!
я, як правило, більш ніж в 2 біта від дотику для контролера..я ставлю завжди все в 12000, і я завжди працювало... або краще.. це повинно працювати
Хлопці, вибачте, що я в оману я повинен поставити в 12000 12740, і я повинен торкнутися ще?
Ви повинні принести всі на max! Потім зробіть 2 рахунки.
Audi sp, якщо натиснути на перемикач ви можете зробити, навіть якщо рухати duty cicle..