ок, я бачу, якщо я можу, і дам вам знати ,якщо я хочу їх прочитати і переписати їх ви можете мені зробити, що б схему підключення?
ок, я бачу, якщо я можу, і дам вам знати ,якщо я хочу їх прочитати і переписати їх ви можете мені зробити, що б схему підключення?
як ти до висновку, може бути, я повинен змінити, я ezs ставлю ключ, але не відкриває картину.......у вас повинен бути, я читав....
Привіт я замінив два мікро-з іншого ezs але проблема була в колеса це теж закодований,насправді ,та ж проблема, я замінив колеса і eprom з внутрішньої то несправність, і він працював
мій теж не відкриває, блокує рульове управління, але ви пам'ятаєте, що ep2 було в замку, можливо, я починаю від них..... але ти завжди брав в руїнах не нові речі, я думаю.....
ви я отримав в руїнах,eventualmento у мене всередині w203 і комплект на w210,але перед заміною рульового управління, ви можете це зробити:ви повинні зняти ezs зняти пластикові з'єднує всі вставити ключ нагрівається з допомогою фена звичайний мікро з маркуванням 2j74y в той же час від крани на замок, якщо відкрити його, можна легко відокремити,
На моїй Merc ? довелося мені зламав замок. Я? я видалив тільки частина електроніки старий і я переустановив на новий (з бойні), і він працював без проблем. Очевидно, що все робиться без зварювання або нічого не міняти, просто взяти компоненти одного і того ж номера. Очей не встановіть замок рульового управління до проведення перевірки, що все працює. Якщо вона встановлена, і у разі не можливості визнання закривається і потім не видаляє-й? з відсіку, якщо не на дрібні шматочки.
дякую за пораду, так я його повинен розірвати його на шматки, тут не рухається нічого.... тепер я бачу те, що вирішує господар автомобіля.....
там повинна бути побудована, щоб замінити цю проблему. я роблю пошук, і ви знаєте,