Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 45

Обговорення: ecu не trovatasu mpps v12!

Перегляду "Гібрид"

garret
    Guest
    ви взяли те, з душовою металевий або тільки кабель?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    на сей день, коли блимають фільми потрібно зробити, aggionarmento безконтактними може бути компонент не прив'язаний до системи, але я не думаю, dia інші проблеми, але для тебе сумніви, спробуйте з іншої машини.......

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Проблема вашого mpps ? просто для деяких версій можуть тільки писати і читати великі точки, безумовно, ви avarai довелося версія, що пише тільки тому, що? навіть я, давно я за вашою ж проблеми, але в кінці procurandomi файл орі я зіставляються спокійно...............Але не мати проблем, я раджу купити хороший півень v2 і ви прикріплені, і ці проблеми напевно не буде....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    ТУРИН
    Повідомлення
    21
    Citazione Спочатку Написав zaga1 Visualizza Messaggio
    Проблема вашого mpps ? просто для деяких версій можуть тільки писати і читати великі точки, безумовно, ви avarai довелося версія, що пише тільки тому, що? навіть я, давно я за вашою ж проблеми, але в кінці procurandomi файл орі я зіставляються спокійно...............Але не мати проблем, я раджу купити хороший півень v2 і ви прикріплені, і ці проблеми напевно не буде....
    сьогодні я отримав, щоб спробувати dobl? 1.9 jtd 2005 року , я спробував зробити, ecu id і зробив без проблем!!!! потім, щоб? я намагався audi a4 2008 року і mercedes a-класу 2004 року, і не мені йому факти, робити.. знаю що робити..!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Я клон клону, і ніколи не дав мені ніякий знак не дивно, sar? саме mpps.

garret
    Guest
    скільки ви заплатили? я б замінити

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    ТУРИН
    Повідомлення
    21
    я знаю, що я роблю, cos?.. а 50 євро, але не ? питання ціни.. вони завжди і в клон ви знаєте..? мені дивно, що на dobl? ? пішов без проблем, часу другої я зробив ecu id .. може бути, в моєму не піде, чому? я то помилка в основу для км..? знаю, наприклад, audi і mercedes-nn мені знайти їх..

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Я раджу купити хороший півник v2 і тобі вийти на безпечний

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    ТУРИН
    Повідомлення
    21
    Citazione Спочатку Написав zaga1 Visualizza Messaggio
    Я раджу купити хороший півник v2 і тобі вийти на безпечний
    але півник v2 використовує завжди mpps, як програмне забезпечення?

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Citazione Спочатку Написав tuningdany Visualizza Messaggio
    але півник v2 використовує завжди mpps, як програмне забезпечення?
    Ні, ні, півник v2 ? інший тип пристрою, відрізняється як ****llo програмних, так і апаратних) набагато більше? повний і професійний (навіть з mpps ви можете ризикнути на деякі автомобілі в scodifica форсунок, а з galletto 2 немає ..насправді ? матеріал дуже пі? ефективний і професійний

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •