Також авансові платежі є фіктивними і тиску... Тому що я змінити таким чином, настільки радикальне?
Необхідно враховувати, що досить мало, тому що дим і втрачають продуктивність...
be авансові платежі були розраховані з урахуванням 80 і 100mm3 мати упорскування, що важко після вмт, як надати оригінальний, ти як avrsti змінено досягнень, rail, потім дивиться добре, і ви побачите, що це аванси, які rail riscalati до 100mm3, в той час як для rail я збільшених до 150bar більше в 100mm3 тиску на середніх обертах, щоб мати fumosita менше, і час вприскування більше bereve так, для того щоб не дати надто рано.
Постійно в мові predente з тест тільки що зробив, я опустив геометрії до 20% з грубої пропорції, приймаючи значення карти 20mm3 в 40mm3 60mm3 і facebdo так 80 і 100mm3, з зниження геометрії пропорційно, карта turbo встановлена на 1.3 бар, то я б сказав, я повинен підніматися повільно, потім зупинитися на 1.3 бар з геометрією, так тонко, не ? так, очевидно, 2200 об ам повному навантаженні qiundi 100mm3 тиск і ще 1.2, але сіль без зупинки до 1.55 бар і потім залишиться їх і трохи знизити після 3500 оборотів, це не мені назад, так як, якщо тиск в ціль ? 1.3 бар, мені приходить в 1.55, що діагноз ? в якості абсолютного тиску 1.48 бар, коли я кажу йому зупинитися, і 1.3 і різання чистої геометрії на 20%? я не можу пояснити цю річ, я зробив карту на 147 з dpf, той же двигун, ми зробили тест карту повідомлено в 92mm3 упорскування максимальна, і він не має цієї проблеми turbo, тиск мета 1.4 вимірюється 1.424 максимальна, мій стріляє так і в геометрії дуже низькою, можливо, буде відсутність первинного каталізатора, що не створює contropressioni, що стримує хід turbo, капуста з оригінальною карті turbo я отримую 1.4 з манометром
Ви бачили, що ви їх riscalati до 100mm3... Але мені здається, є неточності, див. вісь повідомив iq мінімальний, чому ? відредаговано? Тобто valari нижче, ніж у грі, як ? можна? Ми говоримо про ту ж карті? :-)
Що стосується rail я б змінив все осі, але тільки "висока", але якщо ви зробили comti правильні йде добре, навіть так...
з приводу регулювання vgt пошти завжди журналу, але, я думаю, що ви коли-то механічні проблеми, чому? навіть я precat, Маріо навіть сказав прямо, але ми не маємо проблем!!!
Так, я підтверджую, що я висипав precat, і ви dir? pi?...egr закритий фланець на випускний колектор...але, чесно кажучи, я не створюю проблему...я продовжую 1.5 рясні...ніколи ніяких проблем...навіть гк? один, не ? що він завжди l? з ноги кладете на підлогу
tidus...якщо у вас є сумніви йдіть у будь turbista, який має манометр, щоб перевірити функціонал? приводу...
Cominciavoba думати про нього, навіть я, vgt приходить, щоб закрити на 27%, але геометрія рухається, тільки сумніви ? якщо auttuatore трохи ослаб, і те, що не слід lanprex мета, згодні? я монтую нову карту, щоб побачити, якщо проблема ? датчик тиску в 1.5 бар закону 0.1 бар менше, і в 1.0 читає добре
Зараз притч? дати депресії на прямий привід і монітор? натискання, з манометром, щоб бачити, чи є втрати
сторінки моїй карті, мені не здається правильним continuoare забруднювати цей потік
отже, я зробив деякі випробування з мапу перевірив, та не повідомлено, що в даний час turbo ? ок, все залежить від карти l?ambda, це тому що занадто багато дизельного палива після 3000 об мої випробування, і занадто багато я кажу про більш 94mm3 реальних знижує продуктивність, бо на карту обдурив лямбду не чіпати, бо не треба чіпати, але після 3000 оборотів в хвилину, розмір також 80mm3, що ми збільшили карту і там від доставки після 3000 оборотів, схожий на оригінал, але з більш потужність, на картку повідомлено, ми, як правило, лямбда-фіксована або 1.0 - для всіх значень, це призводить до того, що після малюк обертів продуктивність ne взаємодіють зі смолою, що міститься в дуже дизельного палива, не вистачає повітря і не горить і відповідно більше диму, ніж lamentavamo я і маріо. для виступу в готовність просто працювати на overboost на карту поінформована про те, щоб мати готовність краще, тому що навіть їх гальмування трохи від overboost оригінальний і трохи на карті, лямбда, що не дозволяє піднятися на дизельне паливо без міри задовільний карту повітря