Результати 1-9 з 9

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114

поради і думки на карту мерседес 220 cdi edc 15

я відразу заявляю, що карту ? бронювали я хотів би знати, що ви думаєте ,не ? після закриття egr ,то я думав, що я,карту мені здається, добре, ніколи немає проблем ? р? lentina у вас низькі ? карта soft....кілька порад, щоб поліпшити його? дякую.........
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 11-07-2013 11:16

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    карта зроблена досить з ніг, turbo надмірно висока... по-моєму, не займає багато, щоб зробити краще... активно розвиваються підрозділів від****з трохи дослідження і докази, приходить результат в 100 разів краще!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    дякую за відповідь, проте, автомобіль не має жодних проблем, принаймні, я хотів знати, якщо це було зроблено з логічним або ? було зроблено трохи випадково........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Як вам сказав Сандро краще повторити.
    Ви дали Значення непомітні, і навантаження занадто висока ( очевидно, що на низьких відчуваєш, повільно), виходячи з 30% навантаження та від оборотів + низькі + 25%, то ми хотіли б почати міркувати
    Обмежувачі крутного моменту можна було їх розвивати, краще не занадто багато страху і тиску турбо, data cos? ? висока і не d? ніякої користі, швидше навпаки..
    Тиск в магістралі rail можна було дати щось замість того, щоб її орі.
    Дати проблем не буде ? що ne d?, не кажучи вже про ? дизель, але якщо ви хочете, оптимальної продуктивності і автомобіль, сильним, надійним і, що назад + швидкість? фінал ми ще трохи lontanucci.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    повторюю, що карту я не зробив це сам,мені потрібно зрозуміти, якщо це було зроблено з якоюсь логікою (наприклад, час iniezzione були розраховані або зроблені p? у разі,rail тип порадив мені не змінити його, а потім, читаючи "p"? тут і там, я, здається, зрозумів, що не вони мають великі переваги, якщо ви не хочете, щоб підштовхнути дуже маючи все, орі........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ви, rail ви можете спокійно залишити його в оригіналі, час вприскування, вони не зовсім розраховані, швидше, зі зміною розумне, не ? навіть не потрібно редагувати!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    дякуємо за comferma.....потім сед карту ? зроблено p? у відсотках, що інші........я не повинен торкатися до них ? я роблю заяву, але мій час для мого ecu не вже обчислені для 100mmm3 з тиску в рампі 1350? якщо ? мені достатньо було підняти запитом дизельного палива з педаллю(arr. прискорення) регулює лім.пара і lim)? я не думаю, що arriver? у 100mmm3 будуть і інші lim.дизель, що ecm не змушує мене побачити,........що ви маєте на увазі зміна розумним?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав elettro72 Visualizza Messaggio
    дякуємо за comferma.....потім сед карту ? зроблено p? у відсотках, що інші........я не повинен торкатися до них ? я роблю заяву, але мій час для мого ecu не вже обчислені для 100mmm3 з тиску в рампі 1350? якщо ? мені достатньо було підняти запитом дизельного палива з педаллю(arr. прискорення) регулює лім.пара і lim)? я не думаю, що arriver? у 100mmm3 будуть і інші lim.дизель, що ecm не змушує мене побачити,........що ви маєте на увазі зміна розумним?
    те, що ви тільки що сказали!
    інші обмежувачі я бачив принаймні 1, але не ? важко знайти їх все.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    я міг би дати вам адреси інших обмежувачів?........для адаптації педалі з лім.пари, наприклад, має 2000 оборотів в лім.пара у мене 7300, які повинні бути 73mmm3,педалі я 6128 на 100%, то, щоб отримати 73 я повинен підняти близько 20%...тепер мені цікаво, а ? право підняти на 20% так pedale.jpg

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •