Стр. 17 54 PrimaПеред ... 7151617181927 ... ОстаннєUltima
Результати від 161 до 170 від 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    тоді, я спробував збільшити час niezione, як якщо б розширені, щоб повідомити карту, але без зміни вр, результат, машина мені залишається трохи прискорене якийсь час до випуску, як на мапу проінформований про те, що це ? індекс, що йому не дуже подобаються вр midificati на карті час.... крім того, на карті обдурив bnoto завжди певний fumosita, але ми говоримо, що ? більш лінійною в каналізацію, а карту поінформовані про fumosita йде в пучки, схожі на візки, щоб тиск турбо-про це теж, заперечують, у мене є манометр, і тиск не змінюється, ammeno, що її не існує, як я чув від хлопця, що я знаю з форуму dell альфа cin як обмежувач дизельного палива в залежності від тиску турбо, але якось я не бачив на damos, тому я думаю, обман

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    бажаючи повторювати тієї ж iq, а по продуктивності, менші двох речей або turbo низьким deternimate умов, а також дизельне паливо з карти, обдурив вводиться до і-ї? швидко, і мені не f? зняти ніхто не з голови, доказів у мене зроблені як 8v, що 16v .. з інформацією ? якщо ви не можете надати йому дизель-й? на середніх оборотах, чому? потім високим iq вимірюємо правильно за винятком того, що ми вимірюємо? що ecu хотіли б додати і ми не можемо бути впевнені, що введіть насправді в тій же речі, може ви? сказати, з обманом, може бути, ми вносимо в pi? чим вимірюється, і ми зможемо отримувати потрібну кількість повітря, щоб її не палити.... нагадаю, що тиск і витрата повітря не йдуть рука об руку ми могли б навіть обдурити розташування, геометрія ... я, я помітив, турбо-бас на середніх оборотах і трохи дизель .. і, відповідно, відсутність rettivit? у зйомках газу так мало пара до зони максимального крутного моменту... вас, де ви помітили зниження продуктивності?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    середні режими, від 2 до 3000 обертів, і не вистачає зла на тиск,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    Те ж саме, що я помітив, я з лямбда-орі... Ingannandola давайте дизельне паливо в протифазі по відношенню до встановлення оригінальний swot палива приходить пі? швидко ? у нас є миттєвого збільшення крутного моменту, а про те, l дозування залишається аналогічною all ori намазати пара pi? повільно, з піком iq в районі максимальної потужності... Є думка, використати метод, з допомогою якого він має більше досвіду і отримаєте кращі результати, ... Завжди залишатися в безпеці щодо органів передачі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    сьогодні я встановив рукав прямий, рот турбіни, видаливши парів масла і airbox ramair прямий, практично aspiorazione прямо, машина їде ще, насправді, навіть карту проінформований про те, не як мапу обдурив, але йде на більше, на даний момент я думаю, що насправді не вистачає повітря з airbox оригінальний, я завжди airbox ramair, але з курсио до airbox і, ймовірно, цієї кривої frenqava чимало, кривий u ремесло

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    сьогодні я встановив рукав прямий, рот турбіни, видаливши парів масла і airbox ramair прямий, практично aspiorazione прямо, машина їде ще, насправді, навіть карту проінформований про те, не як мапу обдурив, але йде на більше, на даний момент я думаю, що насправді не вистачає повітря з airbox оригінальний, я завжди airbox ramair, але з курсио до airbox і, ймовірно, цієї кривої frenqava чимало, кривий u ремесло
    +у вас є фото?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Ось фотографії!!!
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ghizmo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Авелліно
    Повідомлення
    97
    Ми хотіли б хороший журнал повне карту поінформована про те, щоб з'ясувати, коли і де має недоліки на ЦИ ефективної протягом усього оборотів корисні.
    Я вважаю, що вчиться добре, ви повинні зуміти отримати агресія схожа на карту обдурив.
    FGThec V2 Master
    Kess V2 + K-Tag Master

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    вже зробив журнал, ne gho факти в достатку, значення, є все, дизель буде добре вводили, я повинен мати час, щоб зробити журнал з кількома ecu scanc he я від передоплати, щоб побачити, якщо насправді використовуються ті, покласти на карту, щоб 100mm3, але gaoslio ne виходить правильно, дам подивитися також в журнал час вприскування, visibilke на новий multi ecu scan

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    Для curiosit? як дизель каже, щоб надати цій обдурили, коли ви робите журнал?

Стр. 17 54 PrimaПеред ... 7151617181927 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •