Стр. 16 54 PrimaПеред ... 6141516171826 ... ОстаннєUltima
Результати від 151 до 160 від 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    3
    я отримав карту для 535d, зроблені за кордоном, враховуючи, що я цей автомобіль, і мої хлопці , не існує, що стосується таблиці"iniez parzializzato"..
    очевидно, все було до досконалості..може бути, проблеми починаються, коли ви починаєте стосуватися bp і, можливо, з'? деяка невідповідність, що від талії до затримки, уповільнення та інше...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав tonyteam Visualizza Messaggio
    я отримав карту для 535d, зроблені за кордоном, враховуючи, що я цей автомобіль, і мої хлопці , не існує, що стосується таблиці"iniez parzializzato"..
    очевидно, все було до досконалості..може бути, проблеми починаються, коли ви починаєте стосуватися bp і, можливо, з'? деяка невідповідність, що від талії до затримки, уповільнення та інше...
    цікава ця річ...для iniez коли parzi. я думаю, що ви маєте намір час вприскування..навіть якщо це й так? це було...де будемо розгортати дизель? Оскільки карту ? сходження до певного IQ...щоб йти далі, або розрахувати час, щоб IQ вище moddando bp..або змінюються тільки значення по осі Z, обманюючи, звичайно, ecu...ще один спосіб вивести дизель не ce n'?...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    Я час від часу роблю різні тести на інформоване і обдурили з поінформована про те, можу надати iq равлики диму без автомобіля для мене бере резюме, але залишається дозування простий схожий на оригінал, якщо ввели ж iq з обману car бере ще пару і поновлюється, перш ніж моя ідея ? що лямбда тому з пробки з першої системи друга річ в оману не добре тиск турбо cio? збільшується без контролю, ніж вказано в карті ... а то я бачив файли за допомогою методу проінформований про те, не повинен курити, якщо все зроблено добре, за винятком того, що лямбда не ? вирівняні, витрата необхідної, щоб решта у багато разів не вдається відкалібрувати запит необхідної всім навколо карти, щоб зробити ставку slle стовпців потрібний час... ? імпортований також, що maf прочитайте в точку, якщо немає-нічого не дизель... Я зробив спробувати два типи карт на різних людей і завжди вибирають той, обдурив, щоб той питання, aggressivit?...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    На проінформований про те, що ви можете зробити тест, залишаючи лямбда-stok і побачити, як v

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ? можливо, так ? впевнений, що з картою обдурили всі стратегії, щоб не мати дим в перехідних йдуть собі благословення, те, що я не пояснюю ? якщо ви насправді подання assuluta ? вище. Вихідні з цим впоратися? деякі журнали, щоб зрозуміти, в чому прикол, навіть, чому? факти говорять, що карту повідомлено, курить пі? і йде менше. Це ? щось можлива, тільки якщо в кінці цієї повідомлено, виходить менше повітря. Але ми? пу? хочемо сказати, що тиск наддуву більше? низька... Загалом, десь в діагнозі має бути написано, що залежить...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    ? turbo, яка стискає менше повітря...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    ? turbo, яка стискає менше повітря...
    так, але якщо ? то чому тоді я продовжую використовувати мод, перевірив, і встаю turbo, якщо я хочу тієї ж продуктивності обдурив...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    Там повинно бути perforza помилку на карті проінформований про те,.... Як riguarada карту лямбда я роблю так: один раз робили, до межі, де не fumosit? я спробую автомобілі також робити журнал. Якщо витрата палива буде "вирізати", ніж встановлено в інший картки означає, що втручається лямбда, тобто мало повітря і bisongna збільшити тиск турбіни і зменшення витрати палива...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав cjack Visualizza Messaggio
    Там повинно бути perforza помилку на карті проінформований про те,.... Як riguarada карту лямбда я роблю так: один раз робили, до межі, де не fumosit? я спробую автомобілі також робити журнал. Якщо витрата палива буде "вирізати", ніж встановлено в інший картки означає, що втручається лямбда, тобто мало повітря і bisongna збільшити тиск турбіни і зменшення витрати палива...
    Є помилки на карті повідомлено, зроблені маріо, насправді карти, 2 карти одні і ті ж, змінюється тільки вісь часів, і що ? оригінальна, в іншій ? адекватним. дивна річ ? саме, що карту повідомлено не тільки менше, але курить навіть більше, це змушує думати про те, що дизельне паливо впорскується всі, так чи інакше, але зміни тиску turbo, і я так думаю з контролера PID, що збільшення QI збільшують свої операції.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    3
    не ? що про те, мг, ви, змащуючи в попередньо iniez, iniez princes town включно та посаду , на відміну від обману, який збільшує все iniez?

Стр. 16 54 PrimaПеред ... 6141516171826 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •