ок...зрозумів.
і клона...cn клон ? можете читати тільки автомобілі або весь пакет, автомобіль/мотоцикл/вантажівка/трактор?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 09-07-2013 до 20:00
Мій активних Автомобілів, мотоциклів і Мікроавтобусів немає вантажівок, тракторів і човнів у мене обидва як kess, що півень, а по м? не існує ніяких порівнянь, і в 100 разів Kess ? справа смаку!!!! але мені від іп? безпеки, може бути, півень одно добре, але я дуже добре з kess
і не з'? спосіб працювати з програмним забезпеченням з вантажівок, човнів, мотоциклів, автомобілів і мікроавтобусів??
Має один великий недолік, cos? як ktag (завжди мигдалю): після 50 писання, як мені здається, висить, і потрібно замінити процесор.
Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?
І ви говорите, мало ? Це правда було б boiata божевільна !
Мені здається, не так? або що, принаймні, ви знаєте, як виправити без заміни нічого ****llo обладнання.
Я на МОЇЙ машині avr? зробив 100 письма для тестування різних зі старим cmd і mpps, в цьому випадку витрати б була трохи високої...
Хтось пу? підтвердити ???
на даний момент тільки у вас, тому що ktag хтось казав, що зависала після 50 писання, то ви могли б замінити процесор і все повертався до normalita' навіть якщо я, наприклад, сьогодні, я ще не бачив заблокованих що стосується kess, а це не я точно відображені тому на даний момент я залишаю голос коридор до людей.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Що стосується мене, я особисто помічені 2 (ktag) заблоковані. Крім нас? ще дають ? був не в змозі замінити процесор, чому? пластини матері був сповнений смоли, в якій, під час видалення, пошкодження деяких компонентів. Такі факти, до яких ви ? liberissimi вірити в це чи ні.
Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?