msport...думаю, зрозуміло, що, напевно, можна? перепрограмувати бортовий комп'ютер який-небудь параметр стилуса...
Увага, хлопці...я з простої multiecuscan вдалося видалити вузол blue і мене на браво і вирівняти основу ducati corse на 147...можливо, підключивши вузол кнопки спорт...пу? зробити з multiecuscan...якщо замість того, будь то простий ярлик тіла, я думаю, що це майже неможливо...або можливо...ви повинні бути в змозі клонувати body 147, кнопку спорт...хоча...мені здається, що навіть gpunto, 159 і fiat bravo були кнопки sport....
Вибачте, mport, проклятий т-9 на телефоні, щоб включити, наприклад, приладової панелі повідомлень в круїз на 159 ви робите з допомогою fes (Fiat ECU scan) перепрофілювання проксі-сервер з драйверами Fiat stilo 1.9, це сказати, що, безумовно, з правом рядок на вході повинна бути можливість включити цю функцію
Новости, сьогодні мені розібрали все електрообладнання приладової панелі, ну і що-нитка, що тут і показано, як кнопка спорт на мій звичайний рестайлінг від маси світлодіоди, які спалахують кнопки руху фари і ASR ПРАВОРУЧ від приладової панелі, тому на даний момент я б сказав, що це система, що тіла фізично відрізняються...
У співпраці з mariodarkblue ми переживаємо відмінність між карта "проінформований про те,"? з вр змінені та карта обману, тобто зміни часу і відповідні значення ancitipi і все інше, але з вр urinals.
Отже, карту повідомлено, виявляється, є наступні недоліки:
-менше пара, прискорення
-менша швидкість реагування педалі
-витрата палива насправді більше реальних
-fumosita високим розвантаженням
Випробувано на моєму 147 120cv jtdm, що на браво 150cv маріо, ми не пояснюємо, чому, або деякі break point насправді, не працюють, як зміна типу тих авансів, або цп розрахунки додаткова зробити для зміни файлів, які повинні бути прочитані як спочатку для простоти комп'ютера ecu, не знаю, справа в тому, що карта повідомлено, повинно бути краще, а не гірше, думати про те, що на мій двигун карту повідомлено, затримує також відпусканні педалі акселератора, роблячи залишатися протягом деякого мілісекунди машина прискорюється, що не відбувається зі звичайною mod часів, змінивши зупинки
місце 2 карти, щоб всі могли побачити і спробувати зрозуміти, де буде улов, якщо насправді c'?
карту не повідомлено тільки bp змінено на аванси до 80mm3 для darglieli точні, тому час налаштовані, щоб дати 100mm3 дизельного палива з точністю 80mm3, звичайно, я переробив карту педаль, щоб не перевищувати 350 нм максимального крутного моменту псевдонім 80mm3,
я згоден на це, результати насправді карту обдурив йде краще, ніж на вулиці, і це те, що я завжди стверджував, що не покладатися тільки на теорії, але, перш за все, практика.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Я не бачив карту, але я роблю те ж саме, я отримав результати, відмінні від ваших, між карту "повідомлено" і "обдурив"( на alfa 147 120cv1.9)... Ви, може бути, кращий відповідь на pressine педаль у вас з цією обдурив, але курить і споживає більше... Кожна людина має свій власний спосіб зіставити...
дивно, для мене, а ? l'?навпаки, з мапу повідомлено, курить як поїзд, я відправив свій приклад карти повідомлено,s і amche ти cjack хочете розмістити свій приклад карти повідомлено, тобі ми будемо вдячні вам, так що ви зможете побачити будь-які недоліки або відмінності одного або гавкає