Сторінка 2 з 17 PrimaПеред 123412 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 165
    Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Citazione Спочатку Написав simone82 Visualizza Messaggio
    Ви prelatico підготовки для 2.0 200cv?,але за рахунок установки k04 ви приходите до ****lli tts?кажуть, що в ебу s3 або tts мають значення набагато відрізняються від 200cv
    якщо ви обмежуєте себе в дивитись значення там не зрозумієш ніколи і нічого, c ? вчитися з damos і викинути чимало грошей, щоб бензин в логи записує...буває логіка med9 ви можете зробити все без проблем...інша справа, а не бути зроблено, щоб med17

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    135
    Але, не бита багато 350cv?знаєте коди точні k04,форсунки,насос? Принаймні, я йду безпечно і не купую речі неправильно,я б дуже допоможе

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    сша ****** з трохи терпіння і фантазії пошук на різних форумах, італійських і зарубіжних, стосуються групи vag....ви знайдете все, що потрібно, від коди до порад.
    для мови багато або мало залежить від точки зору ви, якщо хочете, навіть мінімальної надійності? двигун-turbo-це обмін ? межа...якщо ти його проведеш dell надійності? (нуль), ви також отримаєте 370 к. с. з турбо за межами ефективності.
    якщо ви хочете зробити такий апгрейд? потрібно зробити електронний, що прекрасно знаєте, що робити і як.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di polini
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Повідомлення
    419
    Але, не бита багато 350cv?знаєте коди точні k04,форсунки,насос? Принаймні, я йду безпечно і не купую речі неправильно,я б дуже допоможе
    тоді такі коди:

06F 145 702C і ? на K04
    06F 906 036F є форсунки з витратою 1217cc проти 1080cc в 200cv
    06F 127 025K ? насос тиск тримає до 110бар, але залежить який у вас, в залежності від року побудови машини може мати 025F або 025H але якщо у вас є 025B, то ви на 90 бар

якщо ви хочете піти далі, ніж вам потрібно змінити насоса, замінивши стовпом у ньому, з одного посилений і замінити клапан в магістралі rail...
    з k04 за 330/340 резюме не пі?... щоб йти далі вам потрібно змінити k04 і cmq пп б ви більше 350/360cv з робочим тиском 1.55 бар і пік 1.8, тільки якщо замінити перепускний чому? оригінал має пружини, яка, здається, що ручка tic-tac.
    тоді все залежить від того, в якому році ? ваш mac, або краще з коду, наприклад, мотор axx 2005 челябінськ 2006 (гольф gti)

Ви prelatico підготовки для 2.0 200cv?,але за рахунок установки k04 ви приходите до ****lli tts?кажуть, що в ебу s3 або tts мають значення набагато відрізняються від 200cv
    ви можете встановити ecu med 9.1 s3 і ви керування pi? точно.
    tts крім кращого всмоктування оригінальний tfsi (насправді змінюється, навіть maf) легка рама з опорою гомілки маточини все, алюмінію і аеродинаміку від страху, крім зміни...

також є датчик map (абсолютного тиску), яка тримає до 2.5 бар тільки що вишикувалися в карту, в іншому випадку тиск турбо конференц залізти обертів...
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 10-07-2013 17:30

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    135
    Коротше кажучи,ви пу? сказати, що ви освічена двигунів vw-fsi,у мене двигун bwa, встановлений на audi Tt,якщо насос у вас 025f або 025h?

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Повідомлення
    419
    залежить від км, що має насос...
    більше 50000 nn йдуть багато...

я почну з монтувати останній раз насос мок? у 025k і спробувати
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 10-07-2013 17:31

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    135
    Я тільки відображення в даний момент і водостічна труба

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Citazione Спочатку Написав polini Visualizza Messaggio
    ви можете встановити ecu med 9.1 s3 і ви керування pi? точно.
    абсолютно ні!

крім того, що ви не можете? для вирівнювання ecu на решту електроніки ? дуже пі? незручний виступ на cos? складні, а не коригувати все, що в його ecu оригінальний.

Citazione Спочатку Написав polini Visualizza Messaggio
    також є датчик map (абсолютного тиску), яка тримає до 2.5 бар тільки що вишикувалися в карту, в іншому випадку тиск турбо конференц залізти обертів...
    я роблю також включити в 1,9-2 бар (з turbo адекватне, а не з простою k4) без того, щоб змінити що-небудь, не ? необхідно змінити map оригінал.

додам, що продуктивність не ? залежить від тиску в рампі...якщо тиск не впаде швидко з сильною потужності!

тільки, що всі вони кріпляться за сед капусти змін, і вважають це важливо!
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 10-07-2013 17:32

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Повідомлення
    419
    Citazione Спочатку Написав carmageddon Visualizza Messaggio
    абсолютно ні!

крім того, що ви не можете? для вирівнювання ecu на решту електроніки ? дуже пі? незручний виступ на cos? складні, а не коригувати все, що в його ecu оригінальний.

я роблю також включити в 1,9-2 бар (з turbo адекватне, а не з простою k4) без того, щоб змінити що-небудь, не ? необхідно змінити map оригінал.

додам, що продуктивність не ? залежить від тиску в рампі...якщо тиск не впаде швидко з сильною потужності!

тільки, що всі вони кріпляться за сед капусти змін, і вважають це важливо!
    я екю s3 scodificata на golf gti з k04 з waste forge інжектори повного розряду карту бензонасос змінено клапан rail, інтеркулер і впускний лінією.
    це-те, чому? я кажу речі

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Повідомлення
    419
    маючи ecu s3 я замінив обидва map датчик тиску бензину

Сторінка 2 з 17 PrimaПеред 123412 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми