Так? Ніхто мене думки на цей блок живлення?
Так? Ніхто мене думки на цей блок живлення?
мені не вселяє довіри, варто занадто мало, і то "зроблено в китаї" в сторону, не допомагає
Якщо ми подивимося на made in china не купуємо-й? нічого.....
цей блок живлення не думаю, що це підходить, щоб зробити те, що ви хочете, якщо ви читати навіть інструкції.......чому? ви не купите зарядний пристрій для авто стоять на 50 ті маленькі не професійні,ті йдуть добре, звичайно, не змушує нас, починаючи з автомобілів, але ви, заряджають акумулятори, якщо необхідно зробити ecu не потрібні великі поглинання, ті-ок........
насправді я один з тих малюків...повинні поміститися x ecu правильно?
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
Для cawadany навіть якщо по-китайськи ? дуже добре його купив мій друг для нас роботи ? залишився дуже задоволений привіт
я мав на увазі один так пі? чи ні Anonimo.jpg з цього перейдіть комфортно один з одним, ми повинні подивитися, як ? зробив ? блок живлення, потім bisogner? додати компоненти ,діоди, конденсатори,або іншого, мені б добре, щоб нас джерело живлення-екскурсійне? треба показати це в руки і подивитися........але якщо зарядний пристрій ви маєте не потрібно нічого іншого,я до сих пір ті кілька автомобілів, які я читав і писав не я ? служив нічого, близько 3-4 хвилин, щоб написати,якщо вам треба більше? часу просто колеги, зарядний пристрій і шість апостольської........на питання, чи будуть ? китайський або інший, я кажу, що багато речей приходять з китаю та інших подібних країн
Км!!! (на малюнку, то не рекомендуються до вживання x svrivere?
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool: