Я не думаю, що 2 градуси equivalgano 2%, 1 ступеня, якщо я не помиляюся ? одно 43 очки, таким чином, близько 15%, звичайно, залежить від точки зростання.
Якщо я сказав, фігня bastonatemi...
Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив
Привіт michele30, градуси, ви очікуєте, наприклад, якщо максимальна IQ, що у вас в осі авансів ? 60 mm3 і з карти крутного моменту, педаль, час і обмежувачами різні ne запитайте 80mm3 для ін'єкцій 20 мм3 більше, що в іншому випадку введіть після P. M. S. і, без сумніву, тільки чорний дим.
Для зміни soft не з' ? потрібно чіпати cli досягнень, наприклад, якщо ви збільшення тиску в рампі в той момент, що ми просимо ще дизель.
читайте цю тему : http://www.professionalchiptuning.ne...1-9-Mjet-150cv
що, безумовно, пояснюється тим краще.
Якщо не помиляюся, ви не повинні виходити за 5? після P. M. S.
Привіт Сандро, чесно кажучи, концепцію я зрозумів, але на практиці вони не здатні бачити, на скільки градусів закінчується, l' ін'єкцій, і ? єдине, що хотілося б дізнатися.
за рахунок, що на jtdm 120cv, як мій 80mm3 від початкової ін'єкції finoscono навіть 8? після вмт, що ? обчислення, які можна зробити, тільки якщо ви добре знаєте, як працює ecu, ду-ключ, ecu зчитує карту педаль, запитує: - 300 нм, буде бачити на карті перетворення, скільки мм3 є 300mn і бачить, наприклад, 70mm3, то ми, наприклад, 2500 оборотів в хвилину, бачить, що тиск в магістралі високого тиску c'? карта 2500 оборотів в хвилину з 70mm3 дизель і йде ловити рибу, час вприскування щодо 70mm3 з тиску в рампі, прочитується в карту rail, знаючи, скільки сша там хочуть до 2500 оборотів, щоб надати 70mm3 в tot presisone rail ви розділіть це число на час, який до 2500 в сша вимагається, щоб зробити може, й так, до nghezza вприскування в градусах, потім відняти аванс, який знаходитесь на таблиці здобутків, то число обертів і попитом на дизельне паливо, і у вас є час вприскування після вмт у градусах
Привіт Tidus я хотів би внести уточнення, що не ? було. На карті орі ? неправильно дивитися на час, щоб 80mm3, щоб подивитися, скільки градусів у ВЗ є, чому? від
не inietter? завжди ті справи, вважає, що 1.9 120 к. впорскує близько 58mm3 до 4000 обертів, в той час як 1.9 16v впроваджує 62mm3 до 4000 оборотів, в цьому випадку вам доведеться дивитися на значення, яке ви в карту авансів і терміни, 60mm3 і ви побачите, що на 4000 об ін'єкції закінчується саме в вмт, а понад 4000 обертів, в результаті навіть 5 градусів, так як ін'єкції andr? зменшити і, отже, також час вприскування, але заздалегідь sar? все більше і більше? високий, навіть з низьким iq, якщо подивитися com'? зробив карту. В оригіналі є максимум 7 градусів близько ВЗ на низьких обертах.