Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31 до 38 38
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    запобігає зміна у відсотках, в будь-якому місці, на педаль наприклад фіксованої мети, скажімо, 400 нм, те ж саме зробіть на обмежувачі крутного моменту. В залізничний на перший тест ви також можете залишити оригінал, то ви можете дати 50punti на останній стовпець (і просто). Turbo залиште те, що ви зробили, так цій карті управляє мало ? у фіксованій геометрії, так ? командував в основному з дизельного палива, що введіть...
    В лямбда-зоні, в якій ви зміните це добре, але якщо ви хочете витягнути ciuco потрібно abbassarle pi?.
    Замість talola перетворення пари/IQ я? живу орі, ми говоримо, що ? необхідно змінити його, якщо перевищує 450, що відповідає 100 мм^3/дизельного палива, і я, здається, вже? занадто багато для 1.6 з турбіною іграшка...
    Тепер мені все набагато більше? ясно!!
    Спасибі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Привіт всім.
    У мене є 1 проблема з ecu цього типу, я in bad dad ecu і ecu більш 51mm3 (приблизно 288 Нм)не впливає на дизельне паливо, тому машина йде тільки + 110cv відмінність? i 120cv розраховані... я хотів Би запитати, якщо на додаток обмежувач крутного моменту є й інші, які блокують подачу палива,....??? Додаю карту орі і mod в питанні...
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 06-07-2013 до 18:28

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    якщо я можу дати вам пораду, змінити час, є обмежувачі крутного моменту множинних окремих бітів, і, крім того дизель не мені ? вдалося відправити її мені, я пропоную, щоб спотворити час вприскування, якщо ви хочете raccimolare-то ciuco в пі?!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    спотворити час, щиро, а мені подобається.... біти, що ви говорите, які можуть бути розкидані, як я можу їх знайти?? Є damos навколо, які можуть дати 1 руки....??
    Насправді мод, який він на час taroccati і його добре cos?, ? мені пп подобається те, що я зробив, і я хотів би знайти [dérivé] в клубок x вирішити цей блок.... у 2000 році, після 51-х, то вийти pertento можна подумати, + на повороті запобіжного +, що на один біт...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ні, я, обмежувачі крутного моменту, так? falsando конвертувати збільшує ци

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Короткий просити? car x спробуйте спотворити криві перетворення, то ви з цим впоратися? знати... є кілька, як я можу знати, який використовувати, а який ні?
    Спасибі x інформація...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав Cristiano75 Visualizza Messaggio
    Короткий просити? car x спробуйте спотворити криві перетворення, то ви з цим впоратися? знати... є кілька, як я можу знати, який використовувати, а який ні?
    Спасибі x інформація...
    сша, що значення pi? високі і великі розміри до 450, але я попереджаю тебе, що ні ? найкраща система, як мінімум у вас є-яких відхилень? на педаль... я зробив не менше 20 випробувань, і я прийшов до висновку, що andr? із змінами часів.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    Також я зробив квест машині, і у мене була така ж проблема... врешті-решт мені довелося змінити час вприскування, mancanzaa часу, щоб зробити тести. Якщо ви можете вирішити дайте нам знати,

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •