Сторінка 11 з 18 PrimaПеред ... 910111213 ... ОстаннєUltima
Результати від 101 до 110 по 178

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Azzzzz я теж хочу навчитися використовувати winols, але ці damos я не зрозумів, потрібно чи ні?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав Dragonfly Visualizza Messaggio
    Azzzzz я теж хочу навчитися використовувати winols, але ці damos я не зрозумів, потрібно чи ні?
    це ? питання, яке виходить за межі використання winols, в будь-якому випадку я намагаюся відповісти, damos потрібні, якщо є намір вчитися вивчати значення різних карт, а не покладатися на те, що говорять (погано), драйверів і різних файлів налаштування...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Хлопці, я бачу, що ви відмовилися від обговорення дуже важливо, я не туз, я роблю це трохи по winols розрахунок cks завантажувати карти і знайти який-небудь адресу з Damos, що ми всі, а потім мод у тита, я хотів би допомогти вам, так як я зацікавлений я теж змінити і дізнатися, що нового? цієї чудової програми, яка дуже заворожує його соціальних можливостей і розширень?!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    розміри в повний motorsport цієї дискусії, я вважаю, що я також дуже важливо використання також я winols і мені було б цікаво на всі новинки?........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    хлопці, я використовую його як sw не так багато, тому я не кажу, що знаю, як мої кишені, але трохи я знаю, переміщення, запитаєте, якщо вони можуть відповім з задоволенням!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    хлопці, я використовую його як sw не так багато, тому я не кажу, що знаю, як мої кишені, але трохи я знаю, переміщення, запитаєте, якщо вони можуть відповім з задоволенням!
    Доброго дня, чи не могли б ви зробити керівництво, щоб зробити милашка мод, щоб багато, як м? що не розуміє кувалдою?.
    З повагою.

Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    керівництво si pu? зробити мірою, ми публікуємо щось,а почала я тоді сандро і доступно + ще колеги,для початку анто..потрібно рубав, навіть на soft.....

Перша процедура для завантаження файлу-орі + damos відкрити winols,з робочого столу отримати файл неси безпосередньо на екрані програми, так і роблю, завантажує його автоматично.

потім натисніть на кнопку project перейти на ex & import потім, нарешті, імпорт damos & asap2.. відкривається екран, вперед знаходитесь випадаюче меню, де отримати damos в папку, яку ти зберіг на пк, що потрібно зв'язати ваш файл орі,цей факт робить навантажень вперед натисніть кнопку "ALL", то НАПРИКІНЦІ.........

на sx знаходитесь адреси і назви карт,на ds знаходитесь карт в 2d, що ви хочете змінити,вибравши карту з наконечником миші, клацніть правою кнопкою натисніть на кнопку "change"% - відкриється вікно, необхідно розмістити галочку на "current data" і галочку на "відсоток" у порожньому полі введіть значення, наприклад, 10 mod в%....тоді ок......кінець mod!!

для збереження зміненого файлу на робочому столі, зайдіть в project/ex & import........ потім "експорт файлів" "import file"...... кінець!!

*сандро для damos при завантаженні треба встановити off set?? або автоматично в порядку??

хлопці, я сподіваюся, що добре пояснив....
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав motorsport Visualizza Messaggio
    ...*сандро для damos при завантаженні треба встановити off set?? або автоматично в порядку??
    якщо файл *.hex, на яких ви хочете імпортувати ? те, що конкретний де ? у поєднанні з damos не з'? не потрібно встановлювати зміщення, так як адреси будуть однакові. Якщо ви хотіли б застосувати його на подібний файл divenderebbe необхідним, але слід враховувати, що, як правило, 2 оригінальні файли не мають зміщення, але вони мають багато більше, тому в кінці кінців, якщо ви хочете працювати з damos якщо тримати відкритим вікно з завантаженої на своєму *.hex і порівняти, далі картки з файлу, який нас цікавить.

Додам, що змінити можна? також, після вибору області від moddare натисніть "enter" або "=", і введіть значення, яке ви хочете мати на обраній області. Або пу? внести зміни в пункти натисканням "+" і враховуючи, збільшує "1", або "ctrl +" збільшується "100" (повинен бути спосіб, щоб змінити ці значення, але все ще не? я знайшов)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Citazione Спочатку Написав motorsport Visualizza Messaggio
    керівництво si pu? зробити мірою, ми публікуємо щось,а почала я тоді сандро і доступно + ще колеги,для початку анто..потрібно рубав, навіть на soft.....

Перша процедура для завантаження файлу-орі + damos відкрити winols,з робочого столу отримати файл неси безпосередньо на екрані програми, так і роблю, завантажує його автоматично.

потім натисніть на кнопку project перейти на ex & import потім, нарешті, імпорт damos & asap2.. відкривається екран, вперед знаходитесь випадаюче меню, де отримати damos в папку, яку ти зберіг на пк, що потрібно зв'язати ваш файл орі,цей факт робить навантажень вперед натисніть кнопку "ALL", то НАПРИКІНЦІ.........

на sx знаходитесь адреси і назви карт,на ds знаходитесь карт в 2d, що ви хочете змінити,вибравши карту з наконечником миші, клацніть правою кнопкою натисніть на кнопку "change"% - відкриється вікно, необхідно розмістити галочку на "current data" і галочку на "відсоток" у порожньому полі введіть значення, наприклад, 10 mod в%....тоді ок......кінець mod!!

для збереження зміненого файлу на робочому столі, зайдіть в project/ex & import........ потім "експорт файлів" "import file"...... кінець!!

*сандро для damos при завантаженні треба встановити off set?? або автоматично в порядку??

хлопці, я сподіваюся, що добре пояснив....
    Спасибі вам обом, ви дуже добрі, і тільки в цей момент я дістав від інших проблем, і я не так давно рубав у будь-якому випадку дякую вас, і, безсумнівно, ви disturbero ще.
    Привіт.

Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Спасибі сандро добрий,я хотів би додати ще, щоб видалити мод, з допомогою кнопки "F11" повертається орі......з "delete" знімає екран, виділеного за допомогою миші!!

Сторінка 11 з 18 PrimaПеред ... 910111213 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •