Результати 1-9 з 9

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК L'avatar di marco147150
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Повідомлення
    23

*********** і крапка jtd 85cv частина друга

Привіт
    значення, що я не розумію ? те, що МАСА ПОВІТРЯ ВИМІРЮЄТЬСЯ і МАСИ ПОВІТРЯ МЕТА.
    Тут я отримую значення, суперечливі, типу МАМ, 43 і МАО 230, я буду в пам'яті плакат? екран ФЕС, що у мене зараз немає під рукою.
    З ФЕС на моїй альфа два значення збігаються з мінімальні відходи замість того, тут є значеннями, які не розуміють, використовуючи модуль, датчик витрати повітря значення MAM зростає на кілька одиниць. Для повноти інформації значення, я їх виміряні фіксатор ... ... .. але навіть на "АЛЬФА-канал".

але дивні речі, капітан завжди зі мною, чи що?

привіт і спасибі за допомогу. Marco.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Виміряне значення показує, що.датчик витрати повітря або ? дуже брудний або не працює добре, дивіться, якщо це обмежена кількість? дизельне паливо, впрыснутое , повинні ніж карта.згідно з картою обмеження парів в залежності від масштабів, отриманих з demitro

Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Повідомлення
    23
    дякую за відповідь, я перевести останню частину повідомлення, будь ласка.

Привіт, Олег.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Маса повітря вимірюється тебе читає карту, що spian? для закриття EGR. Замість маси повітря мета часто все вимірюється поганий діагноз, чому? там були помилки в карті зроблені Fiat, теж, на мій JTD викупив тих страв, смішно, але машина працювала добре, потім я оновив SW і магії тепер діагноз я читаю правильні значення!

Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Повідомлення
    23
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Маса повітря вимірюється тебе читає карту, що spian? для закриття EGR. Замість маси повітря мета часто все вимірюється поганий діагноз, чому? там були помилки в карті зроблені Fiat, теж, на мій JTD викупив тих страв, смішно, але машина працювала добре, потім я оновив SW і магії тепер діагноз я читаю правильні значення!
    можливо, я не зрозумів.... але карта, яка має автомобіль ? ОРІ.
    Хто сказав, що мій батько має EGR закритий ... ... і, насамперед, тих, хто йому був закритий ?
    хочу кинути на жарт, чому? я розумію, що я занадто новачок, щоб зрозуміти.
    Спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Привіт..не турбуйтеся, якщо відомі відмінності між виміряною і об'єктивною...на перших jtd як сказав сандро, там були проблеми з протоколом, програмне забезпечення...і вже менше повітря, чим в реальності? читав...все нормально лише невелика помилка програмного забезпечення

Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Повідомлення
    23
    але це помилка в програмі пу? бути виправлена шляхом повторного зіставлення , або тільки мама, fiat f? цей тип оновлення.
    Я РОЗУМІЮ, ЩО Я ЗАНАДТО НОВАЧОК, ЩОБ ЗРОЗУМІТИ,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    якщо вам вдасться знайти проблему і у вас є час, щоб присвятити вам succerisco порівняти файли 156 1,9 115 hw740 sw242,796 в 242 d? ваша проблема, 796 ? вирішена, oviamente ? оновлення, так що не ? єдине, що потрібно бути зворушена!

Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Повідомлення
    23
    дякую за пораду,
    я знайшов два файла і зробити кругозір, як тільки я можу відчувати себе комфортно.
    Я РОЗУМІЮ, ЩО Я ЗАНАДТО НОВАЧОК, ЩОБ ЗРОЗУМІТИ,

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •