Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 78

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535

Блок живлення зарядний пристрій запису: поради?

Зараз, коли пишу ці ecu використання зарядного пристрою електронні, але він має лише 3,6 В max, тому не може вставати, дуже напруга, враховуючи, що, ймовірно, з бази знято, і програміст у функції, що там буде? підвищене споживання.
    Ви використовуєте, щоб отримати напруженість хороші? Скільки необхідні, з вашого досвіду?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    я використовую зарядний пристрій лікування для легкових автомобілів. Я вимикаю все, що не потрібно, ілюмінація,вогні, автомобілі ,радіо ,клімат і т.д. І у мене ніколи не було проблем, я добре тримає напругу, необхідне для тепер, я зробив це тільки для легкових автомобілів, які не вимагали більш 12v стандарт, щоб можна було писати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    як правило, я намагаюся, я також відключити всі непотрібні послуги,подивитися внутрішній вентилятор,фари, радіо і все те, що може вплинути на батареї. а коли ви говорите, свідчення, дуже довгі (см 159 х,наприклад, 40 хвилин, щоб прочитати файл), як правило, підключити власники, зарядки, купив за смішною ціною...але в цьому у мене ніколи не було з цим проблем

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    хороший акумулятор від вантажівки, введення в експлуатацію, паралельно і ніколи ніяких проблем
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я не використовую нічого, за винятком, коли ми говоримо про mercedes, які включаються вентилятори у запису чи з іншими, чому ? відомо, що ми, можливо, падіння напруги, раптові. З цими підключити бустер. Тепер у мене ніколи не було проблем!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    S?, я теж вимикаю всі на машині, звичайно. ? по-моєму-й? проводиться на напругу пі? ? краще, на будь-якому автомобілі.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав cawadany Visualizza Messaggio
    S?, я теж вимикаю всі на машині, звичайно. ? по-моєму-й? проводиться на напругу пі? ? краще, на будь-якому автомобілі.....
    ні, ця розмова для мене ? неправильно, напругою ? близько 12.5 V, що означає, від 11.5 до 13.5 насправді іноді у мене були проблеми, що додається тільки зарядний пристрій, які я піднімав напругу до 14.2...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    ні, ця розмова для мене ? неправильно, напругою ? близько 12.5 V, що означає, від 11.5 до 13.5 насправді іноді у мене були проблеми, що додається тільки зарядний пристрій, які я піднімав напругу до 14.2...
    S?? Цього я не знав..... я думав, що напруга пі? висока тільки міг "зробити добре"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Робота з батареєю 43ah паралельно я напруга 12,4 вольта, досі все ок

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення