Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 19 з 19

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Так, знаю, я використовую multiecuscan, насправді, egr, виявляється закритою ( майже 4%) і управління вимкнено, двигун вимкнений, що запущений, будете бачити? зробити кожен, скільки км тому, звичайно, стежимо, часто.

Відбувається щось дивне, але gi? від золота, в основному, коли стрільба до 35000 обертів, і я повинен перемикати передачі, в той момент, коли натискаю зчеплення і залишаю дросельної заслінки, обертів двигуна, на відміну від? вийти одразу, як правило, піднятися ще на 200-300 оборотів, як ніби залишається прискорений.
    Я хотів би знати, якщо ця річ ? поправно на карті.
    Я заявляю, що були зроблені всі перевірки в майстерні про це, але не з'? не аномалія.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 25-06-2013 14:31
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    так що ваша машина робить більше 35000 обертів? жарт, звичайно, але хороший результат.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Насправді я помітив, що після того як я написав, з cell іноді тікає, щось у pi?.
    Але жарти в сторону, ви могли б вирішити через карту?

P.S. на 35000 оборотів на око, на шостій я повинен бути в 2000 км/год, дуже хороший результат

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    привіт пантера...подальше зробив mod x вирішити проблему..., я заявляю, що я і зробив мод на твій мод файл (останній додається)...xk? не знайшли орі...додаю файл...
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 26-06-2013 09:27

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Привіт, Маріо, як і раніше, що я повинен би подякувати вам за вашу доступність?, ти дуже добрий, тільки, що зараз я на роботі і у мене немає можливості відкрити карту, а, саме, я хотів би тільки знати, коли, щоб виправити діяли в для випадку на тиск в магістралі rail.
    Продовження, дякую.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав panterargento Visualizza Messaggio
    Привіт, Маріо, як і раніше, що я повинен би подякувати вам за вашу доступність?, ти дуже добрий, тільки, що зараз я на роботі і у мене немає можливості відкрити карту, а, саме, я хотів би тільки знати, коли, щоб виправити діяли в для випадку на тиск в магістралі rail.
    Продовження, дякую.
    привіт пантера..не мені дякувати... а ви...ви дієте на тиску в рампі...спробуйте його і дайте мені знати, як вона йде

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    привіт пантера..не мені дякувати... а ви...ви дієте на тиску в рампі...спробуйте його і дайте мені знати, як вона йде
    Я подивився на карту, і я думав, що щось подібне, але, чесно кажучи, не знав, як опустити і від чого, тепер, завдяки вам, я ? все, пі? ясно, що я сумніваюся, що нам би вдалося самотужки.
    Я робила тест, але з поганими результатами (див. зображення).
    У суботу спробує? карту і, сподіваюся, гарний
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав panterargento Visualizza Messaggio
    Я подивився на карту, і я думав, що щось подібне, але, чесно кажучи, не знав, як опустити і від чого, тепер, завдяки вам, я ? все, пі? ясно, що я сумніваюся, що нам би вдалося самотужки.
    Я робила тест, але з поганими результатами (див. зображення).
    У суботу спробує? карту і, сподіваюся, гарний
    привіт..спробуйте його і дайте мені знати...у випадку, якщо ви виявляється ще є якийсь "відставання" вийти в режим, просто зніміть ногу на високих обертах...давайте зробимо ще одне оновлення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Привіт, я читав, що ви пробували карту проблема ? скоротилися, але не зникли..і як ти все вечора заповнені...дайте мені зрозуміти, якщо ви ? зміщується поріг оборотів, після якого відбувається..або якщо ? раніше присутня на всьому діапазоні обертів...але їх менше...

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •