Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 17 з 17

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Citazione Спочатку Написав cawadany Visualizza Messaggio
    Ми говоримо, що професіонал, який ви платити не повинні робити такої карти. У будь-якому разі, якщо вони працюють таким чином, добре б знати.....
    C'? ne багато людей так.. ви повинні вивчити і зробити його своїми руками поодинці, принаймні, вивчіть, і ви точно знаєте, що ви застосували.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    245
    вибачте..поговоріть duration cio..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав audi sp Visualizza Messaggio
    вибачте..поговоріть duration.. дить??
    є "градусів, який триває уприскування", ті, що в common rail називаємо "injection timings" (різниця в розмір номера, який ви маєте в карту, що для CR очевидно, що час, в той час як в PD амплітудою.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    245
    azz.. я бачив тепер мапу.. капуста.. дійсно na лайно!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    76
    ? у 75 к. с або 80?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    76
    я дав поглянути я на мапу...звичайно, прирощення були зроблені у швидкій манері...я б більше на деталі...не вистачає карт ? правда, і не вистачає на мапу часу впорскування....і не ? перша карта, що я бачу, що не чіпають...причина полягає в тому, що, торкніться його автомобіль споживає більше і в будь-якому випадку з sta карту машини, якщо не ходить ? чому? є якась проблема... в порівнянні з орі там має бути велика різниця....

вибачте, я повинен додати, що багато хто не чіпають не тільки для того, щоб не зробити її споживати більше....а тому, що не знають hiihiji
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 26-06-2013 14:50

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав savek Visualizza Messaggio
    я дав поглянути я на мапу...звичайно, прирощення були зроблені у швидкій манері...я б більше на деталі...не вистачає карт ? правда, і не вистачає на мапу часу впорскування....і не ? перша карта, що я бачу, що не чіпають...причина полягає в тому, що, торкніться його автомобіль споживає більше і в будь-якому випадку з sta карту машини, якщо не ходить ? чому? є якась проблема... в порівнянні з орі там має бути велика різниця....

вибачте, я повинен додати, що багато хто не чіпають не тільки для того, щоб не зробити її споживати більше....а тому, що не знають hiihiji
    збільшити тривалість не роблять споживати більше? автомобіль в тенденції, як нормальний (звичайно, якщо ви торгуєте правильно), навпаки, з використанням точного споживання калу...
    Я виявив, наприклад, що збільшення педаль навіть при низьких навантаженнях і низьких обертах істотно водії дотримуються тенденція використовувати дуже крутного моменту дизеля і передачі довгі, таким чином, виявляються споживання набагато менше, ніж раніше...

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •