мені просто здавалося, вкажіть, для новачків...
Маріо побачив, що у мене 2256v під пера, я в ці дні роблю, встановивши, що тиск giravi в надійності
Привіт clash...
я gt2256v керованою, звичайно, клапан управляється механічно...привід був момент mjt70cv, і крутилася з прес-фіксована 1.5 (piccate читати 1.65/1.7)...з сверхповышения зовнішньої корони disel...я в 1.8 постійно...і ніколи не дав мені проблеми...
Звичайно, я манометр turbo в машині і термометр масла, щоб тримати все під очі...а там я знімав навіть на трасі в isam ананії при зовнішній температурі-40? (було в червні минулого року h.14 у другій половині дня) і після 3-4 оборотів на кий, як масло було на 125?...і ніколи не виникало ніяких проблем..
я, підключивши цієї 175cv походження thesys... Чесно я p? сумнівно, що тиску обертати її... Що мені Маріо?
якщо пам'ятаєте електроніка, ви можете відправити її *2бар в 3250rpm, потім спуститися нижче і вище. як і інші посилання-важливо, що якщо ви хочете дуже жорсткі *4250rpm тиск вам треба? вийти обов'язково до 1.7 бар і *2000rpm вам треба? стояти під 1.6, в іншому випадку ризики в зростання.
я думав 1.9 пік і 1.6 з постійним... Nn я хочу, щоб розбити його, Я знаю, п'яний, адаптувати турбін, клянусь!
якщо вам вдасться вписати в електронному вигляді, я думаю, це відмінний компроміс...навіть якщо я буду тримати його в постійній 1.7![]()
якщо ви можете settarla в електронному вигляді, залишаючись нижче максимальних значень, які я написав вище, я запевняю вас, що як мінімум ви робите 100000km. Тримати постійно, не ? максимум, насправді 1.7 бар константи *4500rpm дуже пі? шкідливих 2.0 бар *3200rpm