Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 46
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    97800 км км, що було у вашій машині, коли ? був скинутий останній раз service.... чому? ви говорите, що сервіс починається від 9 і повернутися назад??? я знав, навпаки.... 0, і збільшує....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bravosport150
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    немає не зменшує, а тобі я підтверджую, чому? я це зробив минулого тижня, коли я зробив купон...він піднімався один.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    76
    дивіться, що працює, а не як ви кажете...0, і, коли приходить в 9, не робить вас більш зробити service, і ви повинні скинути його в 0, щоб почати скидання service

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    подивіться, я в це вірю, чому? як тільки я зробив останній я піднявся на один!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Citazione Спочатку Написав прогрес Visualizza Messaggio
    зробіть перевірте журнал на linkentry але, в принципі, не оцінка їх ніколи ніхто не купони на сиги, але подивитися хоча б км в гарантійні і дати, і зробіть порівняння
    потім ce той факт, що якщо, може бути, автомобіль зробив всі маршрути короткі і, як ми знаємо, з-за dpf погіршує масло, можливо, вони скинути ще раз, так і деградації, що service
    останнє, що часто на нові автомобілі я бачу, вже лічильник service, в 3 діях, і, по мені, скидаються ще раз на склад або дилерів для запуску служби в kmetraggio доставки автомобіля клієнту,то, можливо, зараз ви опинитеся з більш' service зроблені
    Згоден повністю
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    але я вже? сказав, що l amia немає DPF!

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Citazione Спочатку Написав bravosport150 Visualizza Messaggio
    але я вже? сказав, що l amia немає DPF!
    Навіть якщо немає DPF, пу? бути, однак, що купони вони зроблені до закінчення терміну дії і, отже, pi? часто, викреслювати однак останній, x це, швидше за все, купони не є відповідно до км і з лічильником.
    Також я не чим ніколи не останній, і я купон на півдорозі?, тільки не скидання налаштувань комунікаційних пар service, може бути, ще за звичкою роблять, і тоді ви опинитесь з лічильник до нуля.

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    та навіть якщо безпека не може? ніколи її

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Не хвилюйтеся, є кілька дилерів, які підіймаються, c'? в'язниці, а потім, якщо одометр наближається до км на приладовій панелі ? причина-й? сподіваюся, добре, важливо ? що у машини немає проблем.
    Мій друг володіє Alfa romeo 146, 580000 км, і купив її, що з неї 140000, уявіть, якщо б ті прийшли до нього сумніви

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    17
    Citazione Спочатку Написав panterargento Visualizza Messaggio
    Не хвилюйтеся, є кілька дилерів, які підіймаються, c'? в'язниці, а потім, якщо одометр наближається до км на приладовій панелі ? причина-й? сподіваюся, добре, важливо ? що у машини немає проблем.
    Мій друг володіє Alfa romeo 146, 580000 км, і купив її, що з неї 140000, уявіть, якщо б ті прийшли до нього сумніви
    Дуже небагато не один раз ? достатньо зателефонувати в дилерський центр opel в районі, щоб знати, що автомобіль, з риму 2007 року, я ходив у 2009 році вже? 60000km.
    В минулому році (2012) у продажу з 39000.

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •