97800 км км, що було у вашій машині, коли ? був скинутий останній раз service.... чому? ви говорите, що сервіс починається від 9 і повернутися назад??? я знав, навпаки.... 0, і збільшує....![]()
97800 км км, що було у вашій машині, коли ? був скинутий останній раз service.... чому? ви говорите, що сервіс починається від 9 і повернутися назад??? я знав, навпаки.... 0, і збільшує....![]()
немає не зменшує, а тобі я підтверджую, чому? я це зробив минулого тижня, коли я зробив купон...він піднімався один.
дивіться, що працює, а не як ви кажете...0, і, коли приходить в 9, не робить вас більш зробити service, і ви повинні скинути його в 0, щоб почати скидання service
подивіться, я в це вірю, чому? як тільки я зробив останній я піднявся на один!
але я вже? сказав, що l amia немає DPF!
Навіть якщо немає DPF, пу? бути, однак, що купони вони зроблені до закінчення терміну дії і, отже, pi? часто, викреслювати однак останній, x це, швидше за все, купони не є відповідно до км і з лічильником.
Також я не чим ніколи не останній, і я купон на півдорозі?, тільки не скидання налаштувань комунікаційних пар service, може бути, ще за звичкою роблять, і тоді ви опинитесь з лічильник до нуля.
Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив
та навіть якщо безпека не може? ніколи її![]()
Не хвилюйтеся, є кілька дилерів, які підіймаються, c'? в'язниці, а потім, якщо одометр наближається до км на приладовій панелі ? причина-й? сподіваюся, добре, важливо ? що у машини немає проблем.
Мій друг володіє Alfa romeo 146, 580000 км, і купив її, що з неї 140000, уявіть, якщо б ті прийшли до нього сумніви![]()
Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив