Стр. 6 з 14 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 146

Обговорення: alfa mito 1.4 tjet 155cv

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК L'avatar di gorimotors
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    SanMarino (RSM) і Pesaro (PU)
    Повідомлення
    44
    Заспокойся нічого не відбувається...
    З цим слід бути на 1.5, 1.6 та ін. Роботи звичайний і ультра перевірено на ці двигуни, особливо якщо у вас турбіна орі.
    Якщо продовжувати? не salirti тиск, бачили, що ти сказав мені, що пі? коли ви зламали трубку від WG, ви б ricontrollarli...

PS: Переконайтеся, що падіння тиску тепер avverr? 1000 про про-й? пізніше, ніж на оригінальній карті.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Повідомлення
    44
    PS: C'? сколково? впоратися з тиском турбо тільки з метеликом всмоктування... В цей момент не допоможе, навіть не підприємець? перепускний клапан!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    що це за мод 098403? перший з них, знаю, тому що я damos 1.4 атмосферне...
    і ці, і то відразу після 0A8038? копіюю з esseesse я:-)

ps. тиск може? регулярно, але знищити турбіну, якщо не спалаху вихлопних газів.... тільки для регулювання до основних визначних пам'яток...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Повідомлення
    44
    Спробуйте карту, то я поясню все..
    PS: не трощіть нічого, чому? закриття дросельної заслінки зменшення тиску і відповідно витрати вихлопних газів на виході.. подібна система ? використовується в WRC навіть.
    У будь-якому випадку, очевидно, не ? рекомендується робити це з turbo оригінал.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    досить мені ці три речі... решту я знаю приблизно:-)
    завтра ввечері, можливо, я можу спробувати...
    змінити 2 речі на паливній?...:-) cos? я трохи боюся...пробач... я повинен бути впевнений, щоб спробувати мод:-)

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Повідомлення
    44
    як ви хочете

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    cjack! завантажити його cos? com'?.... максимум зробити лише пару випробувань, а потім знизьте трохи тиск...

У будь-якому випадку спасибі Фабрі за хороші ідеї:

Карти управління метелик: :-O я б ніколи не спало: -), ніж я залишив золотих, дві інші-в incrementavo як esseesse, і останнє, і я одягла її на макс, як у вашій. тобто три, які повторюються, vabb?...

я отримав підтвердження, що карти після 9e0c0 є турбо... але я не знав, що ви decrementassero, я завжди порівняння з тими esseesse...

Потім ще щось нове, і я не хотів би стріляти *******, але пу? бути управління детонацією?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Повідомлення
    44
    На це управління логіку turbo працює в зворотному порядку, а потім, щоб збільшити тиск, потрібно зменшити значення в карту...

У будь-якому випадку, карту в 8бит, що подивитися ? саме управління, датчик детонації!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    Citazione Спочатку Написав MaTech Visualizza Messaggio
    cjack! завантажити його cos? com'?.... максимум зробити лише пару випробувань, а потім знизьте трохи тиск...

У будь-якому випадку спасибі Фабрі за хороші ідеї:

Карти управління метелик: :-O я б ніколи не спало: -), ніж я залишив золотих, дві інші-в incrementavo як esseesse, і останнє, і я одягла її на макс, як у вашій. тобто три, які повторюються, vabb?...

я отримав підтвердження, що карти після 9e0c0 є турбо... але я не знав, що ви decrementassero, я завжди порівняння з тими esseesse...
    Потім ще щось нове, і я не хотів би стріляти *******, але пу? бути управління детонацією?

карти управління дросельної заслінки: ви говорите, ті на початку карти? ті, які обмежують крутний момент (може бути, вони роблять закриття дросельної заслінки)... між двома групами карт "метелик", там і правити трохи... ? помилка ? хотів?

останні карти зрештою, для чого потрібні?(penultina ? для захисту турбіни в теорії)

caricherei безпосередньо цієї Фабрі, але не впевнений, зміни на карту корекції палива...
    він має досвід, я ні, але я повинен переконати себе в тому, чому ви змінити...

для решти не finir? ніколи б подякувати Фабрі за допомогу....

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Повідомлення
    44
    Останні криві безпеки turbo (обмеження макс. частота обертання)
    У penultime (лінії борта), ? обмеження дросельної заслінки/тиск в залежності від оборотів двигуна.

Для навуглерожування cos? ви отримаєте оптимальну продуктивність з обмеженням AFR 12.5 о, так ви стандарти надійності? і ви повинні стояти на 840-850? температури вихлопних газів (для перевірки).

Я поїду з аналогічної конфігурації більш ніж на один рік, і для pi? з заводу GPL..

Стр. 6 з 14 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •