я думав, що обороти були обмежені саме від досягнень, які насправді до 5000 обертів високі, по-моєму, вказавши нову, трохи ви могли б їх подолати, спробуйте повторити всі брейк-пойнт, де не вистачає обертів
я думав, що обороти були обмежені саме від досягнень, які насправді до 5000 обертів високі, по-моєму, вказавши нову, трохи ви могли б їх подолати, спробуйте повторити всі брейк-пойнт, де не вистачає обертів
спробуйте повторити bp карта " перетворення крутного моменту дизель понад 5000 оборотів, після кількох тестів, що ? одна з небагатьох карт, які не інтерполює ne на осі крутного моменту ne в осі обертання
Хм...треба спробувати зробити, як ви говорите...я спробувати цей мод на bp в лім пара першій передачі....хоча, я повторюю вам, патрік...у мене відчуття, що є якийсь біт, що тільки 5000...ммм....і потім є пару кривих перед lim марш на марш, на який я не можу зрозуміти, для чого вони потрібні.![]()
від damos не подивитися?
сьогодні я дав очі на damos, але не з'являються біти, які обмежують 5000, тільки хтось до 6000, і відноситься круїз-4500
отримати більш 5200 ? подвійна проблема:
- перша перешкода полягає в блоки автомобіля, тобто распредвал, пружини, клапани, насос для дизельного палива, форсунки, турбіна і т.д. і т.д...
- Відповідно електроніка, ви повинні збільшити всі сходи обертів, я почну з тих, які стосуються педалі, обмежувач моменту, обмежувач для одного руху обмежувач дизель і подивитися, якщо таким чином щось змінити (звичайно, ви повинні також знайти обмежувачі оборотів, я думаю, що є принаймні кілька).
У будь-якому випадку будеш чудово знати, що надійність? andr? зробити благословляти під час infinitesimo, в основному, чому? роботи повністю fuoriprogetto...
Я хотів би знати, якщо все edc16c39 мають терморегулятори кнопки спорт на 147 ducati corse
Ви розкажіть, чим ви, я навіть PDF, як підключити його післяпродажного