Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 50

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    45
    Допомога?.......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    мені дуже шкода, що ці блоки управління не в змозі налаштувати їх на відстані, не знаю достатньо. З тестів, які я зробив я думаю, що час вприскування занадто довгі, але і ви розумієте, що при спробі fumer?, якщо у вас є dpf, cos? не спробувати!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    45
    Спасибі сандро навантаження і прово.....ви дасте мені адресу, час впорскування....щоб бути впевненим, щоб не помилитися даних, які ecm мені з адреси, на ходу....спасибі, дуже багато.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    час вприскування перебувають *8ABFA

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    45
    Спасибі, я намагаюся, щоб забезпечити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Безумовно, fumer? багато з цього мода, з кроком по часу уприскування є високі gi? на низьких обертах/навантаженнях, а також інші криві не переконати мене.
    Турбо ? непомітно закликав, наприклад , я б зробив це увагу, враховуючи, що prex конференц gi? також завдяки більшій дизель є.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав іонів Visualizza Messaggio
    Безумовно, fumer? багато з цього мода, з кроком по часу уприскування є високі gi? на низьких обертах/навантаженнях, а також інші криві не переконати мене.
    Турбо ? непомітно закликав, наприклад , я б зробив це увагу, враховуючи, що prex конференц gi? також завдяки більшій дизель є.
    ? механік, цій карті ? тільки обмежувач...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    45
    Саме турбо...не ? обслуговується карта, і обмежувач, щоб не мати піки надлишкового тиску....якщо я помиляюся, поправте мене...я кажу від новачка .....недосвідчений.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав puppypunto Visualizza Messaggio
    Саме турбо...не ? обслуговується карта, і обмежувач, щоб не мати піки надлишкового тиску....якщо я помиляюся, поправте мене...я кажу від новачка .....недосвідчений.
    Також, наскільки мені відомо, турбо не регулює карту, але насправді ви піднімаєте, а зі збільшенням дизель. Потім ви повинні треба принести увагу на те, як вимагання, те грудня, я вказував.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    245
    я на цих машинах.. торкаючись лише обмежувачі і трохи дизельного палива.. йдуть дуже добре і споживають набагато менше.. ( звичайно egr закритий, і в комплектації немає dpf )

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •