-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
ок, дуже ніжний, тільки що ти мені написав, що, перш ніж встановити пробіг (15000km) я повинен зробити reset, що я, як останній елемент. Ось як останній пункт ви маєте на увазі: "анулювання відомостей обслуговування-заміна Масла" (останній пункт), або "обнулення відстань до наступного" (передостанній пункт)?
-
Я зрозумів..
Спочатку потрібно встановити нові значення (дні і кілометри між service і багато що інше), які ви бажаєте, які встановлюються, коли підеш робити скидання.
Зробив налаштування (ви можете перевірити, прочитавши параметри, які будуть витягнуті), перейдіть на обнулення service.
Для вас тоді ? передостанній пункт, чому? я пробував на ідеї, а потім вони помінялися місцями останні два.
Ваш останній ? лічильник номера пакета, який йде в перерахунку на кожен сервіс фінч? досягає 0, як правило, починається з 10.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
ок, на цьому тижні, якщо я можу я роблю купон і внести ці налаштування, я дам вам знати 
Дякую
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
тоді, хлопці, я зробив процедуру вчора, після того як купон на моє Браво, ось кроки:
service interval reset;
коригування;
обнулення відстань наступний послуги;
читання діапазон послуг.
І ось...тут, в цій останній запис задати км, що ви хочете.
До мене одразу ж після їх установки, на trip я з'явився км, які я вибрав для наступного (15000km).
Якщо я ходив на елемент: залишився відстань наступний дзвінок, як раз settavo км і я давав, ок, я сказав, що запис не вдалася!
-
Точно,як я сказав вам, перш, затверджених кілометрів і час і після зробіть скидання cos? завантаження наступного пакета зі значеннями, які ви вибрали..
в іншому випадку, як ? успіху тобі, тобі: "Failed"..
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
ні, я я раніше обнулення і тоді я поставив км, на відміну від і, проте, під заголовком "читання діапазон послуг", а не до пункту "залишився відстань наступний дзвінок"!
-
ах, ок.. може бути, я не пробував на браво..
але читання діапазон послуг, що мені, виявляється, той лічильник, який йде в перерахунку на кожного купон.. я кажу, добре чи плутати мене?
-
відмінні info хлопці, ця програма працює дуже добре
-
але ліміт часу встановити ммддгггг?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
якщо я не помиляюся, ви, у форматі мм-дд-рррр!
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму