Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17

Обговорення: EGR на EDC15C7

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280

EGR на EDC15C7

Привіт. Я спробував видалити EGR на Фіат пунто 188 1.9 JTD, блок керування Bosch EDC 15C7 , рішення є в off-limits:
    http://www.professionalchiptuning.ne...ull=1#post2660
    пост n? 3,? після того як ви написали файл змінено, я роблю діагностику, щоб побачити, якщо клапан був заблокований, але нічого, ворушиться ще. Змінений адресу було 71B1F, що народився в 0. У EGR раніше працює, але MAF
    він фіксованими значеннями, як якщо б він був відключений. Хто-небудь пробував що рішення EGR off?
    Ці файли.
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 24-06-2013 13:18

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    maf має фіксовані значення, чому? те, що в законах справа? повітря мета ? те ж, що перебуваєте усередині карти, які ви зазвичай "стругає значення pi? високі", щоб закрити egr, те, що визначає датчик витрати повітря знаходиться на виміряне значення.

У будь-якому разі я не маю доступу до керівництва, але я можу сказати вам, що я, наприклад, відключити в адресу я *71B19

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    maf має фіксовані значення, чому? те, що в законах справа? повітря мета ? те ж, що перебуваєте усередині карти, які ви зазвичай "стругає значення pi? високі", щоб закрити egr, те, що визначає датчик витрати повітря знаходиться на виміряне значення.

У будь-якому разі я не маю доступу до керівництва, але я можу сказати вам, що я, наприклад, відключити в адресу я *71B19
    Ви кажете, що то ? правильну адресу, щоб довести до 0, а не 71B1F com'? каже, у піст?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав egs Visualizza Messaggio
    Ви кажете, що то ? правильну адресу, щоб довести до 0, а не 71B1F com'? каже, у піст?
    я повторюю, що я не маю доступу в цей район не сунутися, тому я не можу сказати вам, якщо, може бути, у вас перекручене керівництво, але я можу сказати вам, що якщо ви подивитеся на damos, правильну адресу ? те, що я тобі запропонував, я спробував це на своїй і на багатьох інших edc15c7

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    40
    Для edc15c7, якщо перейти intabellare порти volore-й? високий x всієї таблиці egr і закрита.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав Exside81 Visualizza Messaggio
    Для edc15c7, якщо перейти intabellare порти volore-й? високий x всієї таблиці egr і закрита.
    у цій системі ми знаємо все, тут говорили про замикання за допомогою комутатора, що означає, що для ебу не існує, pi?, так що нічого pi? помилка в діагнозі, і навіть якщо ? маршрут не створює-й? проблем!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    я ніколи не пробував, але з цим, якщо ви поклали лист не повинен загорітися індикатор, якщо ваша проблема ? здати тест...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    я ніколи не пробував, але з цим, якщо ви поклали лист не повинен загорітися індикатор, якщо ваша проблема ? здати тест...
    ні, лист не acende абсолютно шпигун!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    З, aisi, astm, я не пробував, але це повинен був зробити щось більше? залагоджено. Факт ? що я перебуваю в приклад, що від "волхви" у піст в розділ " off-limits. Це ? мені здається дивним.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    щоб ви не обмежені просто привести значення карти, фази уприскування, все на максимум? я на edc 15 я роблю так,ніколи не було проблем

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •