Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 30

Обговорення: Core assy на 159 150cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    :O ой капусти...але ці роблять турбіни, як якщо б вони були піци:O
    а насправді 1549 здається, grandicella...були б бачити графіки...хоча..2.5 бар 2260vk...я думаю, що вони інша історія...
    З мого рахунку, я думаю, що вибір turbo (використання обробки) залежить дуже від того, що ви хочете від авто...наприклад, я вважаю, моє " браво " дуже смачний, але і практично 3800 відчуваю закінчився...а замість цього був відмінний стилус з 2256v, який, однак, залишався guidabilissima на низьких оборотах, але від 2500 до 5000 тягнула як проклята..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    :O ой капусти...але ці роблять турбіни, як якщо б вони були піци:O
    а насправді 1549 здається, grandicella...були б бачити графіки...хоча..2.5 бар 2260vk...я думаю, що вони інша історія...
    З мого рахунку, я думаю, що вибір turbo (використання обробки) залежить дуже від того, що ви хочете від авто...наприклад, я вважаю, моє " браво " дуже смачний, але і практично 3800 відчуваю закінчився...а замість цього був відмінний стилус з 2256v, який, однак, залишався guidabilissima на низьких оборотах, але від 2500 до 5000 тягнула як проклята..
    але ? очевидно, що gtb1549v не ? порівнянні з 2260, турбіни, що належать до цільової аудиторії зовсім по-різному! Порівняйте 1549 з 1749 року і ви побачите, що все змінюється, 1749 *1,5 *4000rpm ? з ефективності, а в 1549 ? в середині *1.6...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Сандро...де я можу знайти графік 1549v???на сайті мансардний...нічого...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    76
    але те, як ви встановите її на, якщо 1549 має електричний привід?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав savek Visualizza Messaggio
    але те, як ви встановите її на, якщо 1549 має електричний привід?
    У вас є 2 можливості?,
    1 гори привід тиск (втрачають можливість? регулювання тиску, маючи завжди досяжне до значення, встановленого на приводі
    2 монті приводу регулюється в депресії так, що машина працює, якщо турбіна це нормально gt1749 потім, зберігаючи можливість? мати overboost etc etc

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mikyrace82
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    146
    так, я зробив те ж саме з 2260vk встановлений на моєму golf IV TDI. Я зібрав управління в депресії, в змозі управляти так все на карту. Однак зробити цей мод покладіться на тих, хто корабля, інакше він сходить з розуму.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    23
    Маріо побачив, що у мене 2256v під пера, я в ці дні роблю, встановивши, що тиск giravi в надійності

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав clash86 Visualizza Messaggio
    Маріо побачив, що у мене 2256v під пера, я в ці дні роблю, встановивши, що тиск giravi в надійності??
    Привіт clash...
    я gt2256v керованою, звичайно, клапан управляється механічно...привід був момент mjt70cv, і крутилася з прес-фіксована 1.5 (piccate читати 1.65/1.7)...з сверхповышения зовнішньої корони disel...я в 1.8 постійно...і ніколи не дав мені проблеми...
    Звичайно, я манометр turbo в машині і термометр масла, щоб тримати все під очі...а там я знімав навіть на трасі в isam ананії при зовнішній температурі-40? (було в червні минулого року h.14 у другій половині дня) і після 3-4 оборотів на кий, як масло було на 125?...і ніколи не виникало ніяких проблем..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав mikyrace82 Visualizza Messaggio
    так, я зробив те ж саме з 2260vk встановлений на моєму golf IV TDI. Я зібрав управління в депресії, в змозі управляти так все на карту. Однак зробити цей мод покладіться на тих, хто корабля, інакше він сходить з розуму.
    Не всі ті, хто знає ремесло, калібрування геометрії зі змінною електронній карті, то це виступ для мене ? без сенсу, навіть, чому? знаючи, як зробити зміни дуже мало спроб, щоб стримати повинен зробити також, хто ? у торгівлі! До речі, такі роботи зробили, хто знає, як зробити я думаю, що не варто менше 1000€...

*clash який 2256 гори? на 156 2.4 ne увійшов 2-х типів, що робить краще середньої довжини (150), краще на високих (175).

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mikyrace82
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    146
    не я мав на увазі частина електроніки, але я мав на увазі, щоб змонтувати диск з хорошим turbinista. Va регулюється певним чином, в іншому випадку-пі? хороші mappatori не буде? в ****. Має сенс зараз?

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •