Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 35

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    120
    привіт від моєї частини хтось встановив турбіну від 90 л. с. із змінною геометрією все тільки довелося міняти перепускний ті ж, що зняв той, депресія і зміни як, наприклад, 75 л. с.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di davidehfnos
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    КУМЕРТАУ
    Повідомлення
    90
    але навіть якщо ви піднімаєте turbo для прикладу 0,2 не відчуваєте ніяких змін...ось і дизельне паливо) і обмежувачі, які роблять різниці

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав davidehfnos Visualizza Messaggio
    але навіть якщо ви піднімаєте turbo для прикладу 0,2 не відчуваєте ніяких змін...ось і дизельне паливо) і обмежувачі, які роблять різниці
    Точно, причина-й? щоб не напружувати турбіну, що gi? часто деформується, від вихідної...ми згодні !
    Як ви кажете, є й інші карти, які роблять різницю (і якщо хтось коментує мій файл, може бути, я розумію, як це виправити...)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    він, місяці вони, щось більше? 4, які там працюють, з машиною, приходить і йде постійно з Риму в Ареццо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Я особисто бачив зламати 2 турбін на двох Panda 70 mjet нові, протягом шести місяців.
    Старі машини ДУЖЕ погано від водіїв, але які не були risuciti зламати інших моделей автомобілів, від Audi до Dobl?.
    Для безпеки я уникаю, тому stressarle занадто, добровільно.
    Додам також, що на машинах з cos? багато км я не роблю ні одна з карт за вибором :
    - якщо ? один я поясню, чому?
    - якщо ? клієнт (так сказати, я не працюю в цьому) я кажу йому " ні " і просто.
    Першою проблемою в іншому випадку, якщо вони будуть, звичайно, зі мною, хоча, звичайно, на 99% не було б зміни, але на "vetust?" автомобіля....
    Якщо хтось має думки про карті розміщена...дякую ! Я бачив адреси rail зазначені карти, здається, тих, (навіть, якщо "місцями" у порівнянні зі звичайним масштабу, якщо не я граю погано, номери, здається, до високих оборотів), і я думав, що їх дріт, 2-3% максимум. C'? також є обмежувач ? На перший погляд я не бачу, звичайно, пу? бути одне значення, а не класична "лінія" та інші ECU.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    хлопці, але де ? прихований цей обмежувач? Багато говорять,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Ні один погляд на КАРТУ.? На виступі rail та турбонаддув сказали, але дуже пі? я на casolio і кілька кривих ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Нічого ? Не думаю, cos? прекрасно, і навіть не так? правда, деякі коментарі в оптичній зрозуміти більше? (я припускаю, це дух форуму, який заходить на ці теми)...
    Я розумію, що тим, хто має секрети й не хоче розкривати їх, але якщо мовчання ? ...стільки коштує...
    Дякую, а !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав іонів Visualizza Messaggio
    Нічого ? Не думаю, cos? прекрасно, і навіть не так? правда, деякі коментарі в оптичній зрозуміти більше? (я припускаю, це дух форуму, який заходить на ці теми)...
    Я розумію, що тим, хто має секрети й не хоче розкривати їх, але якщо мовчання ? ...стільки коштує...
    Дякую, а !
    Проблема ? для цих ecu не працює, як і раніше damos, хтось тримає його близько, і без того, я також зводиться до дій, в основному, на час вприскування... створюючи карту "працює" і не "гарний", тому не хочеться давати поради.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Проблема ? для цих ecu не працює, як і раніше damos, хтось тримає його близько, і без того, я також зводиться до дій, в основному, на час вприскування... створюючи карту "працює" і не "гарний", тому не хочеться давати поради.
    Прав сандро на ці автомобілі без damos ? важко зрозуміти я намагаюся вивчити карту 90cv кілька місяців..

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •